Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςAcadimos και Signature Travel: Παρουσίαση των προγραμμάτων προς Ρωσία και Γεωργία
Τουριστικά γραφεία

Acadimos και Signature Travel: Παρουσίαση των προγραμμάτων προς Ρωσία και Γεωργία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των προγραμμάτων προς Ρωσία και Γεωργία από τα τουριστικά γραφεία Acadimos και Signature Travel σε μία όμορφη βραδυά με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και σημαντικές παρουσίες.

Με φόντο τη Μαρίνα Φλοίσβου και το ειδυλλιακό περιβάλλον του πλοίου Πλατυτέρα της Υδραικής έγινε τη Παρασκευή το βράδυ της 6ης Ιουνίου, η παρουσίαση των προγραμμάτων προς Ρωσία και Γεωργία απο τους Acadimos και Signature Travel.
 
Τα συνεργαζόμενα γραφεία τόνισαν ότι με τη συνδιοργάνωση αυτή ανοίγονται νέοι ορίζοντες και καθίσταται ευκολότερη η υλοποίηση των ειδικών αυτών ταξιδιών. Πάροχος των υπηρεσιών είναι το Ambotis Tours Μόσχας, όπου και στήριξε ένθερμα την εκδηλωση.
 
Παρ’όλο που κάποιες απουσίες θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένες λόγω της αργίας του Αγ. Πνεύματος η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και η διάθεση όλων στα ύψη. Η μαγική βραδυά στο κατάστρωμα του πλοίου δεν επισκίασε τη περιγραφή του προγράμματος “Λευκές Νύχτες“, καθώς είναι το πρώτο της σειράς των οργανωμένων εκδρομών, απο τους ιδιοκτήτες των πρακτορείων κ.κ. Δημήτρη Ξυδιά και Πέτρο Αλιφραγκή.
 
Τα γεωργιανά κρασιά που προσεφέρθησαν στους εκλεκτούς καλεσμένους επιβεβαίωσαν έμπρακτα τη φήμη τους και έδωσαν μια μικρή γεύση για αυτά που θα απολαύσουν οι επισκέπτες στη χώρα του Καυκάσου.
 
Το μότο των γραφείων για τα ταξίδια: “Ελάτε να σας δείξουμε τη Ρωσία και τη Γεωργία με τα δικά μας μάτια“!


 

Στο ύφος της βραδυάς στάθηκε και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα: Ο ηθοποιός Βασίλης Βλάχος, ιδρυτής του χώρου τέχνης “Αλεξάνδρεια” διάβασε ποίηση του Αλεξάντερ Πουσκιν καθώς στις 6 Ιουνίου είναι η επέτειος μέρα του μεγάλου Ρώσου ποιητή. Η αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και χορού Άννα Ιλίνα επιμελήθηκε χορογραφίες ειδικά για τη βραδυά. Εξαιρετική ήταν η παρουσία της γνωστής συνθέτιδος και σολίστ του ακορντεόν Ζωής Τηγανούρια, η οποία μαζί με την ορχήστρα της και με δικές της συνθέσεις, ρωσικά, βαλκανικά και tango κομμάτια μάγεψε το κοινό! Ευχάριστη έκπληξη ηταν και η συμμετοχή της υψιφώνου Μαργαρίτας Γκινοσάτη.
 
Για την επιτυχία της εκδήλωσης συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες όπου η συνιδιοκτήτρια του Signature Travel κα Μαρία Αλιφραγκή ευχαρίστησε ιδιαιτέρως, ανάμεσά τους τον κ. Κωνσταντίνο Τζώρτζη του Elxis Medical που πάντα δίνει το παρόν σε παρόμοιες εκδηλώσεις. Η μετάφραση και παρουσίαση στη ρωσική έγινε απο την Σβετλάνα Κοτσίρη.
 
Την εκδήλωση χαιρέτησαν και τίμησαν με τη παρουσία τους οι: Πανοσιολογιώτατος Ἀρχιμ. κ. Σπυρ. Κατραμάδος, γραμματέας του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, Διονύσης Χατζηδάκης, δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, ο Nikolaev Valeriy Sergeevich – Ambassador’s  Adviser Head of Group Trade and Economic, ο γενικός σύμβουλος στη Μόσχα του Υπ. Εξωτερικών κ. Γιάννης Μάρκος, ο τ. δήμαρχος Νέας Σμύρνης και ιδιοκτήτης των Σχολών Ωμέγα κ. Γιώργος Σιότροπος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου των Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ)  κ. Λίσανδρος Τσιλίδης και το μέλος ΔΣ κ. Γιώργος Παλιούρας.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024