Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Singapore Airlines επιστρέφει στο Ελ. Βενιζέλος για την καλοκαιρινή περίοδο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Ιούνιος 2014, 16:37

Η Singapore Airlines θα πραγματοποιεί δυο φορές την εβδομάδα απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Σιγκαπούρη και αντίστροφα μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2014.


Τη Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014, η Singapore Airlines, -ο εθνικός αερομεταφορέας της Σιγκαπούρης, μία από τις λίγες αεροπορικές εταιρίες 5 αστέρων καθώς και ο πρώτος πελάτης του Airbus A380, του μεγαλύτερου επιβατηγού αεροσκάφους στον κόσμο-, εγκαινίασε τις απευθείας πτήσεις της από τη Σιγκαπούρη προς το Ελευθέριος Βενιζέλος.
 
Συγκεκριμένα, από τις 9 Ιουνίου έως και τις 9 Οκτωβρίου 2014, η Singapore Airlines θα πραγματοποιεί δυο φορές την εβδομάδα απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Σιγκαπούρη και αντίστροφα, παραμένοντας έτσι η μόνη αεροπορική εταιρεία που θα πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από την Ελλάδα προς την καρδιά της Ασίας, τη Σιγκαπούρη. 
 
Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη με αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200ER. Ειδικότερα, η πτήση από Σιγκαπούρη προς Αθήνα με αριθμό SQ382 θα αναχωρεί από τη Σιγκαπούρη στις 02.05 με ώρα άφιξης στην Αθήνα στις 08.30 και η πτήση από Αθήνα προς Σιγκαπούρη με αριθμό SQ381, θα αναχωρεί από Αθήνα στις 13.00 με ώρα άφιξης στη Σιγκαπούρη στις 04.55 την επομένη μέρα.


 
“Η Singapore Airlines έχει ισχυρή παρουσία στην Νοτιοανατολική, Ανατολική και Νότια Ασία, αλλά και στην Αυστραλία  και Νέα Ζηλανδία”, αναφέρει ο κ. Τάκης Δημητρίου, διευθύνων σύμβουλος της Asian Aviation, του επίσημου εκπροσώπου της Singapore Airlines στην Ελλάδα. “Ως εκ τούτου, η επαναλειτουργία των απευθείας πτήσεων από και προς την ελληνική πρωτεύουσα αναμένεται να εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό Ελλήνων της Διασποράς της Αυστραλίας καθώς και επιβατών από την Ασία που ταξιδεύουν προς τη χώρα μας για τουριστικούς και επαγγελματικούς λόγους”.
 
Με αφορμή την επανεκκίνηση των απευθείας πτήσεων της Singapore Airlines, η διευθύντρια επικοινωνίας & μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε:
Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε και πάλι στην Αθήνα τη Singapore Airlines μια πολύ σημαντική εταιρεία με ισχυρή παρουσία στην αγορά μας για πολλά χρόνια. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο δρομολόγιο και ελπίζουμε σύντομα να δούμε ακόμη πιο ενισχυμένη και διευρυμένη την παρουσία της εταιρείας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, σε μια αγορά που έχει πλέον εισέλθει σε μια πορεία σταθερότητας και ανάκαμψης, με ιδιαίτερα θετικά σημάδια και προοπτική για το μέλλον”.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η Singapore Airlines εξυπηρετεί την αγορά της Ελλάδας για πάνω από 40 χρόνια. Οι 2 απευθείας πτήσεις εβδομαδιαίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο από το Ελευθέριος Βενιζέλος προς την καρδιά της Ασίας έρχονται να προστεθούν στις 33 πτήσεις που πραγματοποιεί η εταιρία ήδη εβδομαδιαίως από Αθήνα προς Σιγκαπούρη με τις Turkish Airlines και Aegean Airlines μέσω Κωνσταντινούπολης, καθώς και στις πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines μέσω Μιλάνου, Μονάχου, Φρανκφούρτης και Λονδίνου. Παράλληλα, η εταιρεία πραγματοποιεί 14 πτήσεις εβδομαδιαίως από Θεσσαλονίκη προς Σιγκαπούρη μέσω Μονάχου και Φρανκφούρτης με πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines. 
 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top