Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Mideast με ανανεωμένα γραφεία
Τουριστικά γραφεία

Η Mideast με ανανεωμένα γραφεία

Η ανανεωμένη πρόσοψη των γραφείων της Mideast επικοινωνεί τη νέα εταιρική της ταυτότητα και οι εσωτερικοί χώροι χρωματίστηκαν βάσει της παλέτας του νέου λογότυπου της εταιρείας.

Έπειτα από 30 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς στο χώρο των ταξιδίων, συνεδρίων και εκδηλώσεων, η Μideast ολοκληρώνει τις εφαρμογές της νέας της εταιρικής ταυτότητας με την ανανεωμένη εικόνα των γραφείων της, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.
Στην πρόσοψή της, έχοντας ως γνώμονα τις λιτές – καθαρές γραμμές, η εταιρία επέλεξε ένα σχέδιο που τονίζει το νέο της λογότυπο με τα χρώματα των πέντε πυλώνων της (Εξερχόμενος Τουρισμός, Εισερχόμενος Τουρισμός, Εταιρικά Συνέδρια & Εκδηλώσεις, Τουρισμός Πολυτέλειας, Γάμοι & Προσωπικές Εκδηλώσεις). Οι πολύχρωμοι γλάροι της, σήμα κατατεθέν της νέας ταυτότητας, κοσμούν τις εξωτερικές επιφάνειες.
Στον εσωτερικό χώρο των γραφείων της, η Mideast έδωσε μεγάλη σημασία στην επίδραση των χρωμάτων στην ψυχολογία, καθώς και στην καταλληλότητά τους για έναν εργασιακό χώρο. Θέλοντας να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που θα εμπνέει τη δημιουργία, τις καινοτόμες ιδέες και το πάθος για ποιοτική εργασία, η εταιρία επέλεξε να διακοσμήσει τα γραφεία της με φωτεινά χρώματα και γνωστές φράσεις σχετικές με τη μαγεία του ταξιδιού.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια και γενική διευθύντρια της Mideast, δήλωσε: “Ένα μεγάλο μας έργο ολοκληρώνεται και νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτό. Το αποτέλεσμα ήταν μεγαλύτερο των προσδοκιών μας και η αγάπη που μας έδειξε ο κόσμος, αγκαλιάζοντας τη νέα μας εικόνα, ήταν υπέρ του δέοντος. Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά όλους τους φίλους της Mideast και συνεχίζουμε με την ίδια υπόσχεση: να είμαστε συνεχώς δίπλα σας, πραγματοποιώντας τα όνειρά σας, πάντα με την απαράμιλλη φροντίδα της Mideast“.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024