Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Ο Thomas Ellerbeck της TUI AG στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Τατιάνα Ρόκου - 17 Ιούνιος 2014, 15:51

Ομιλία του Thomas Ellerbeck, μέλους της TUI AG Management Board, Group Director Corporate & External Affairs με θέμα 'Τουρισμός: Πυλώνας ανάπτυξης & ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας – Greece reloaded' θα παρακολουθήσουν επιχειρηματίες – μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, στελέχη μεγάλων γερμανικών και ελληνικών εταιρειών, εκπρόσωποι φορέων της αγοράς, υψηλόβαθμοι παράγοντες της τουριστικής αγοράς, καθώς και στελέχη της οικονομικής, πολιτικής και πολιτειακής κοινότητας της χώρας.


Δείπνο, μετά τη λήξη της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης, με επίσημο προσκεκλημένο και κεντρικό ομιλητή τον κ. Thomas Ellerbeck, μέλος της TUI AG Management Board, Group Director Corporate & External Affairs, πραγματοποιεί το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Πέμπτη 19 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Athenauem Intercontinental Athens.

Την ομιλία του κ. Ellerbeck με θέμα: “Τουρισμός: Πυλώνας ανάπτυξης & ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας – Greece reloaded”, θα παρακολουθήσουν επιχειρηματίες – μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, στελέχη μεγάλων γερμανικών και ελληνικών εταιρειών, εκπρόσωποι φορέων της αγοράς, υψηλόβαθμοι παράγοντες της τουριστικής αγοράς, καθώς και στελέχη της οικονομικής, πολιτικής και πολιτειακής κοινότητας της χώρας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Μ. Μαΐλλης, ο γενικός διευθυντής, δρ. Α. Κελέμης, ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, δρ. P. Schoof και ο σύμβουλος του Υπουργείου Τουρισμού, κ. Χ. Κοκκώσης.

Το Επιμελητήριο, το οποίο φέτος γιορτάζει 90 χρόνια από την ίδρυσή του, έχει προγραμματίσει μετά το πέρας των ομιλιών, τελετή βράβευσης επιχειρήσεων για την πολυετή προσφορά και συνεργασία τους με το Επιμελητήριο, ορισμένες από τις οποίες διατελούν ήδη επί έξι δεκαετίες μέλη του φορέα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top