Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ground handling

Η Goldair Handling επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Αιθιοπία

Τατιάνα Ρόκου - 18 Ιούνιος 2014, 10:28

Η Goldair Handling αναλαμβάνει στο αεροδρόμιο της Addis Ababa το management, την εκπαίδευση του προσωπικού, και μέχρις ότου αυτή ολοκληρωθεί, την επάνδρωση με προσωπικό από την Ελλάδα. Η διάρκεια της συμφωνίας είναι 6ετής.


Η Goldair Handling επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στην Αιθιοπία και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Addis Ababa, όπου υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία ICAS, μέλος ομίλου εταιρειών σαουδαραβικών και αιθιοπικών συμφερόντων. Με την συμφωνία αυτή, η Goldair Handling αναλαμβάνει το management, την εκπαίδευση του προσωπικού, και μέχρις ότου αυτή ολοκληρωθεί, την επάνδρωση με προσωπικό από την Ελλάδα. Η διάρκεια της συμφωνίας είναι 6ετής.

Επιπρόσθετα, η Goldair Handling προχώρησε σε σύναψη συμβολαίων τα οποία προβλέπουν την επίγεια εξυπηρέτηση δύο σημαντικών αεροπορικών εταιρειών στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Τη Singapore Airlines, εθνικό αερομεταφορέα της Σιγκαπούρης και την Gulf Air, εθνικό αερομεταφορέα του Μπαχρέιν. Με την προσθήκη αυτών των αεροπορικών εταιρειών, η Goldair Handling αυξάνει το μερίδιο αγοράς της σε 80% στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η Singapore Airlines, με έδρα της το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης και αποτελώντας τον πρώτο πελάτη του μεγαλύτερου επιβατηγού αεροσκάφους στον κόσμο, Airbus 380, επανέφερε τις απευθείας πτήσεις της προς Αθήνα. Συγκεκριμένα, από τις 9 Ιουνίου έως τις 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιεί δυο φορές την εβδομάδα πτήσεις από Σιγκαπούρη προς Αθήνα και αντίστροφα. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη με αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200ER. Η Gulf Air, με βάση το διεθνές αεροδρόμιο του Μπαχρέιν ξεκίνησε τις απευθείας πτήσεις της προς Αθήνα στις 16 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, θα εκτελεί τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις από Μπαχρέιν προς Αθήνα και αντίστροφα με αεροσκάφη τύπου Airbus 320.

H Goldair Handling έχει παρουσία σε 26 ελληνικά αεροδρόμια, δύο αεροδρόμια στην Κύπρο (Λάρνακα και Πάφος) και 3 αεροδρόμια στην Βουλγαρία (Σόφια & Μπουργκάς & Βάρνα), ενώ το 2013 εξυπηρέτησε συνολικά 67.000 πτήσεις, 10 εκατομμύρια επιβάτες και 37.000 τόνους φορτίου. Απασχολεί σήμερα 1.470 μόνιμους και 700 εποχικούς εργαζόμενους στην Ελλάδα και 700 εργαζόμενους στο εξωτερικό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top