Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Δράση για τόνωση του τουριστικού ενδιαφέροντος της Δημοτικής Αγοράς Λεμεσού

Θοδωρής Κουμέλης - 20 June 2014, 15:13

Η Δημοτική Αγορά Λεμεσού, με τα χρώματα και τις μυρωδιές της αναμένεται να γίνει πόλος έλξης για ντόπιους και ξένους που επιθυμούν να ψωνίσουν και να έρθουν σε επαφή με τον τοπικό χαρακτήρα της περιοχής.


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 19 Ιουνίου το πρωί με επιτυχία, επαγγελματικό πρόγευμα στη Δημοτική Αγορά (Παντοπωλείο) της Λεμεσού. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δήμο Λεμεσού και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού, με στόχο την περίληψη της πρόσφατα ανανεωμένης Δημοτικής Αγοράς στα προγράμματα εκδρομών.

Η Δημοτική Αγορά Λεμεσού περιλαμβάνει πωλητήρια παραδοσιακών ειδών, φρέσκων φρούτων, λαχανικών, ψαριών, ψωμιου, βοτάτων, τσαγιών, κρασιών, ειδών τέχνης, λουλουδιών και άλλων. Με τα χρώματα και τις μυρωδιές της αναμένεται να γίνει πόλος έλξης για ντόπιους και ξένους που επιθυμούν να ψωνίσουν και να έρθουν σε επαφή με τον τοπικό χαρακτήρα της περιοχής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν διοργανωτές εκδρομών, συνεδρίων, ταξιδιών κινήτρων και ξεναγοί, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στον χώρο και ενημερώθηκαν για μελλοντικές προσθήκες και αναβαθμίσεις που περιλαμβάνουν παραδοσιακά εργαστήρια κεραμικής, αγιογραφίας και άλλων τεχνών. Ακολούθως, οι φιλοξενούμενοι απόλαυσαν κυπριακό πρόγευμα, με τη συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής μουσικής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top