Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΠρόγραμμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας από το DEREE
Τουριστική εκπαίδευση

Πρόγραμμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας από το DEREE

Discover DEREE Day την Πέμπτη 10 Ιουλίου (9:30 π.μ. – 3:00 μ.μ.), για το πρόγραμμα BSc (Hons) in International Tourism and Hospitality Management.

Το Τμήμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας του DEREE – The American College of Greece διοργανώνει την Πέμπτη 10 Ιουλίου, 09.30-15.00, “Discover DEREE Day” για το πρόγραμμα BSc (Hons) in International Tourism and Hospitality Management και τις προοπτικές που ανοίγει στους αποφοίτους του.

Το πρόγραμμα International Tourism and Hospitality Management είναι εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της σύγχρονης διεθνούς ξενοδοχειακής και τουριστικής βιομηχανίας, που αποτελεί ένα κρίσιμο τομέα της ελληνικής οικονομίας. Συμπεριλαμβάνει δύο περιόδους πρακτικής άσκησης σε μεγάλους τουριστικούς ή ξενοδοχειακούς οργανισμούς ώστε να εξασφαλίζεται η σύνδεση των σπουδών με τις ανάγκες της αγοράς. Έτσι οι απόφοιτοι του προγράμματος αποκτούν βαθιά κατανόηση των τομέων του τουρισμού και της φιλοξενίας και τα απαραίτητα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα που θα τους επιτρέψουν να στελεχώσουν τη διεθνή τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία ή να αναπτύξουν καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα International Tourism and Hospitality Management έχει ευρωπαϊκή πιστοποίηση από το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι απόφοιτοι του προγράμματος λαμβάνουν στο τέλος των σπουδών τους τίτλο σπουδών από το DEREE και από το Open University, εξασφαλίζοντας τα επαγγελματικά δικαιώματα που απορρέουν από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024