Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέες υπηρεσίες roaming από την COSMOTE
Ταξίδι και επικοινωνία

Νέες υπηρεσίες roaming από την COSMOTE

Η νέα υπηρεσία COSMOTE Travel Pass δίνει πλέον τη δυνατότητα στους συνδρομητές συμβολαίου, όχι μόνο να χρησιμοποιούν το δωρεάν χρόνο ομιλίας του προγράμματoς που έχουν στην Ελλάδα, αλλά και τα δεδομένα και τα SMS του σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο, με μια χαμηλή ημερήσια χρέωση ανάλογα με τη χώρα που ταξιδεύουν.

Για όσους ταξιδεύουν στο εξωτερικό, η COSMOTE έχει τη λύση, καθώς προσφέρει μια νέα, πλήρη γκάμα υπηρεσιών περιαγωγής, με το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας COSMOTE Travel Pass και την επέκταση της υπηρεσίας Travel & Surf. Τώρα μπορεί κανείς να μιλά, να στέλνει SMS και να σερφάρει στο Internet με χαμηλές χρεώσεις, αλλά και έλεγχο του κόστους.

Η νέα υπηρεσία COSMOTE Travel Pass δίνει πλέον τη δυνατότητα στους συνδρομητές συμβολαίου, όχι μόνο να χρησιμοποιούν το δωρεάν χρόνο ομιλίας του προγράμματoς που έχουν στην Ελλάδα, αλλά και τα δεδομένα και τα SMS του σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο, με μια χαμηλή ημερήσια χρέωση ανάλογα με τη χώρα που ταξιδεύουν. Και όλα αυτά με κόστος μόνο 4,99 ευρώ την ημέρα για την Ευρώπη, ενώ για τις χώρες εκτός Ευρώπης από 6,99 ευρώ την ημέρα (για χώρες των Ζωνών 1, 2 & 3) έως 11,99 ευρώ την ημέρα (για χώρες της Ζώνης 42). Η υπηρεσία ενεργοποιείται δωρεάν, ενώ η ημερήσια χρέωση ισχύει μόνο για τις ημέρες που γίνεται χρήση των υπηρεσιών περιαγωγής.

Επιπλέον, η COSMOTE, επέκτεινε για τους συνδρομητές συμβολαίου που επιθυμούν να σερφάρουν στο Internet από το κινητό τους, την υπηρεσία περιαγωγής Travel & Surf τώρα και σε χώρες εκτός Ευρώπης, από 2 ευρώ. Οι συνδρομητές της εταιρείας που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο μπορούν, πλέον, να αποκτήσουν ένα πάσο πρόσβασης ανάλογο με τις ανάγκες τους και να πλοηγούνται στο Internet (η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο εντός της Ε.Ε./Ε.Ο.Χ., για τους συνδρομητές καρτοκινητής / καρτοσυμβολαίου. Τα πάσα για τις χώρες εκτός Ευρωζώνης Α & Β ισχύουν για επιλεγμένες χώρες εξαιρουμένων των χωρών: Αγία Λουκία, Αρμενία, Κόστα Ρίκα, Λίβανος, Μαδαγασκάρη, Μαλδίβες, Μαυρίκιος, Μοζαμβίκη, Μπαγκλαντές, Μπαχρέϊν, Ομάν, Ουζμπεκιστάν, Πακιστάν, Σουδάν, Τζαμάικα και δικτύων satellite και maritime, για τις οποίες ισχύει ο βασικός τιμοκατάλογος περιαγωγής για χρήση data).

Αλλά και για οι συνδρομητές COSMOTE που παρακολουθούν από κοντά τους ποδοσφαιρικούς αγώνες στη Βραζιλία, θα μπορούν από εκεί να σερφάρουν στο Internet από 2 ευρώ, με έλεγχο του κόστους, ή να χρησιμοποιήσουν το δωρεάν χρόνο ομιλίας, τα SMS και τα δεδομένα του προγράμματός τους με μια οικονομική ημερήσια χρέωση.

Η υπηρεσία COSMOTE Travel Pass είναι διαθέσιμη μόνο για συνδρομητές συμβολαίου (ιδιώτες και επαγγελματίες) και σε συγκεκριμένα προγράμματα και δεν περιλαμβάνει πρόσθετα πακέτα φωνής/SMS/δεδομένων ή προσφορές, που τυχόν έχει ενεργοποιήσει ο συνδρομητής ή συμβόλαια Mobile Internet.

Η υπηρεσία COSMOTE Travel Pass είναι διαθέσιμη σε όλα τα συνεργαζόμενα δίκτυα των χωρών της Ευρωζώνης Α & Β των Ζωνών 1,2 & 3 (Αλβανία, Ανδόρα, Γκουέρνσεϊ, Νησιά Φαρόε, Νήσος Μαν, Ελβετία, Π.Γ.Δ.Μ, Τζέρσει, Τουρκία, Βοσνία, Ερζεγοβίνη, Κόσσοβο, Λευκορωσία, Μολδαβία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ουκρανία) και των χωρών της Ζώνης 4 (Ισραήλ, Νεπάλ, Ταϊλάνδη, ΗΠΑ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κίνα, Βραζιλία, Αυστραλία, Αίγυπτος, Καναδάς, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024