Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΙδιωτικοποίηση ΟΑ: Η πρόταση του Συνασπισμού

Ιδιωτικοποίηση ΟΑ: Η πρόταση του Συνασπισμού

Πρόταση αντίδρασης για την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας και για την επιβίωση και ανασυγκρότηση του εθνικού αερομεταφορέα υπέβαλαν εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή Αεροπορία, προσκείμενοι στο χώρο της Αριστεράς. Στήριξη στη κίνηση […]

Πρόταση αντίδρασης για την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> και για την επιβίωση και ανασυγκρότηση του εθνικού αερομεταφορέα υπέβαλαν<...> εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή Αεροπορία<.>, προσκείμενοι στο χώρο της Αριστεράς.

Στήριξη στη κίνηση αυτή των συνδικαλιστών παρείχαν, οι ηγεσίες του ΣΥΝ<.>, του ΔΗΚΚΙ, της Ανανεωτικής Κομμουνιστικής και Οικολογικής Αριστεράς (ΑΚΟΑ) και της Κίνησης για την Ενότητα Δράσης της Αριστεράς (ΚΕΔΑ).

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΝ κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος επεσήμανε ότι αυτά που εξήγγειλε η κυβέρνηση ως προγράμματα εξυγίανσης της εταιρίας φαίνεται σήμερα να αποτελούν "υπόγειες διαδρομές συναλλαγών, οι οποίες καταρρακώνουν κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού και κάθε έννοια δημοσίου συμφέροντος".

Η κυβέρνηση, συνέχισε ο κ. Κωνσταντόπουλος, "οφείλει να δώσει εξηγήσεις και να σταματήσει αμέσως τη διαβλητή διαδικασία πώλησης της εταιρίας". Για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ΟΑ, ο πρόεδρος του ΣΥΝ, τόνισε ότι χρειάζεται η παρέμβαση της κυβέρνησης έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η κρατική στήριξη στην αναδιάρθρωσή της με έμφαση στο προσωπικό της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024