Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο ΞΕΕ στηρίζει τη χρήση ελληνικών αγροτικών προϊόντων
Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος

Το ΞΕΕ στηρίζει τη χρήση ελληνικών αγροτικών προϊόντων

Στη χρήση επιτραπέζιων ελληνικών ροδάκινων, προτρέπει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος τα μέλη του, υποστηρίζοντας έμπρακτα με τον τρόπο αυτό τους Έλληνες παραγωγούς.

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, σε επιστολή του προς τα μέλη του, τα προτρέπει στη χρήση ελληνικών αγροτικών προϊόντων, ύστερα μάλιστα και από επικοινωνία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Καρασμάνη με τον πρόεδρο του ΞΕΕ κ. Γιώργο Τσακίρη και με δεδομένη την καλή εξέλιξη της τουριστικής περιόδου, ζητήθηκε η συνδρομή της τουριστικής βιομηχανίας για την περαιτέρω ενίσχυση του αγροτικού τομέα.

“Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος στηρίζει τη χρήση ελληνικών αγροτικών προϊόντων, πιστεύοντας στη σύζευξη του ελληνικού πρωτογενούς αγροτικού τομέα με τον ελληνικό τουρισμό. Η επιτυχία του προγράμματος ‘Ελληνικό Πρωινό’ του ΞΕΕ ακριβώς αναδεικνύει τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται για συνέργειες μεταξύ των δύο κλάδων.

Σε πρόσφατη επικοινωνία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Καρασμάνη με τον πρόεδρο του ΞΕΕ κ Γιώργο Τσακίρη και με δεδομένη την καλή εξέλιξη της τουριστικής περιόδου, ζητήθηκε η συνδρομή της τουριστικής βιομηχανίας για την περαιτέρω ενίσχυση του αγροτικού τομέα.

Προς αυτήν την κατεύθυνση και με αφορμή την υπερπαραγωγή ελληνικού επιτραπέζιου ροδάκινου, σας προτρέπουμε να προβείτε στη χρήση επιτραπέζιων ελληνικών ροδάκινων, υποστηρίζοντας έμπρακτα με τον τρόπο αυτό τους Έλληνες παραγωγούς, διαχέοντας κατ αυτόν τον τρόπο τα οφέλη του τουρισμού σε όλη την κοινωνία.

Η ελληνική γαστρονομία και η χρήση ποιοτικών ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων, αποτελούν τον καλύτερο πρεσβευτή για τον ελληνικό τουρισμό και τον πολιτισμό της χώρας μας, με τεράστια οφέλη για την εθνική οικονομία”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024