Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιεθνής διάκριση “TUI Holly” στο Creta Maris

Διεθνής διάκριση “TUI Holly” στο Creta Maris

Μια ακόμα διεθνής διάκριση, το βραβείο “TUI Holly” απονεμήθηκε στο Creta Maris που βρίσκεται στη Χερσόνησο Κρήτης, αναδεικνύοντάς το ως ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία διακοπών στον κόσμο, με […]

Μια ακόμα διεθνής διάκριση, το βραβείο "TUI Holly" απονεμήθηκε στο Creta Maris<.> που βρίσκεται στη Χερσόνησο Κρήτης<...>, αναδεικνύοντάς το ως ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία διακοπών στον κόσμο, με τα οποία συνεργάζεται ο τουριστικός οργανισμός TUI.

Το βραβείο "TUI Holly" απονέμεται κάθε χρόνο στα 100 δημοφιλέστερα ξενοδοχεία διακοπών στο κόσμο από τα 17.000 ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται ο οργανισμός. Η επιλογή των δημοφιλέστερων ξενοδοχείων γίνεται μέσω ειδικών ερωτηματολογίων, που συμπληρώνουν οι πελάτες της TUI μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές, όπου βαθμολογούν το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών στα ξενοδοχεία διαμονής τους σε όλο τον κόσμο.

H απονομή του "TUI Holly" πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2001, στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Maritime, στο Ανόβερο της Γερμανίας. To βραβείο παρέλαβαν από τον Dr. Volker Bottcher, πρόεδρο της ΤUI, ο κ. Ανδρέας Μεταξάς, διευθύνων σύμβουλος των Maris Hotels και ο κ. Νικόλαος Φουντουλάκης, διευθυντής του Creta Maris. Μετά την απονομή ακολούθησε επίσημο δείπνο σε αίθουσα του Πανεπιστημίου του Ανόβερο.

Το Creta Maris, μέλος της αλυσίδας των Maris Hotels, ανήκει στην κατηγορία πολυτελείας και είναι δυναμικότητας 1500 κλινών. Ήταν το πρώτο ξενοδοχείο στη Μεσόγειο που έλαβε το Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001, ενώ μια ακόμα μεσογειακή πρωτιά ήταν η εφαρμογή του Συστήματος ΗΑCCP, που αφορά στον έλεγχο της υγιεινής των προσφερόμενων τροφίμων. Έχει, ακόμα, πιστοποιηθεί κατά ISO 14001, που αφορά στο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του ξενοδοχείου, ενώ πρόσφατα έλαβε το "Environmental Hotel Award 2001 for the ecological contribution to a sustainable tourism" από τον tour operator Hotel Plan.

Το Creta Maris, η ανακαίνιση του οποίου ολοκληρώθηκε το 2000, διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα συνεδριακά κέντρα της χώρας, συνολικής έκτασης 3.500 τ.μ. και χωρητικότητας 4.500 συνέδρων, εξοπλισμένο βάσει των πλέον σύγχρονων προδιαγραφών. Στη διάθεση των επιχειρηματιών, συνέδρων ή άλλων φιλοξενούμενων στο ξενοδοχείο λειτουργούν τα Executive Resort Offices, που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες για γραμματειακή υποστήριξη, υποδομών γραφείου κ.λ.π. Παράλληλα, μέχρι το Μάϊο του 2001 θα ολοκληρωθεί η νέα πτέρυγα του ξενοδοχείου, δυναμικότητας 220 πολυτελών δωματίων, η οποία συνδέεται άμεσα με το συνεδριακό κέντρο.

Διαθέτει ακόμα σαλόνια με χώρους για bridge και τηλεόραση, 7 εστιατόρια, 9 μπαρ, κομμωτήριο, υπηρεσίες γιατρού, πρώτες βοήθειες, καταστήματα, υπηρεσία γρήγορου check -in, παροχή Internet, bowling, disco, κινηματογράφο, 7 πισίνες, 4 πισίνες για παιδιά, εσωτερική πισίνα, θαλάσσια σπορ, γήπεδα τέννις, πινγκ πονγκ, μπιλιάρδο, beach volley, mini golf, πλήρως ανακαινισμένο Health Club, Κέντρο Θαλασσοθεραπείας και Ινστιτούτο Αισθητικής, έμπειρους ανιματέρ κ.α.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024