Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Emirates παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια σε όλες τις υπηρεσίες της

Η Emirates παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια σε όλες τις υπηρεσίες της

Μετά τα τραγικά συμβάντα της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, που επέβαλαν σε όλες τις αεροπορικές εταιρίες να λάβουν έκτακτα και υψηλά μέτρα ασφαλείας, η Emirates, εξακολουθεί να παρέχει τη μέγιστη […]

Μετά τα τραγικά συμβάντα της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, που επέβαλαν σε όλες τις αεροπορικές εταιρίες να<...> λάβουν έκτακτα και υψηλά μέτρα ασφαλείας, η Emirates<.>, εξακολουθεί να παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών της.

Η Emirates Airlines<.> βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις σχετικές αρχές με σκοπό να εξασφαλίσει το γεγονός ότι όχι μόνο λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, αλλά και σε ειδικές περιστάσεις τα ξεπερνά. Παρά τη συνεχή επαγρύπνησή της για την παροχή υψηλών μέτρων ασφαλείας, η εταιρία προς το παρόν δεν σκοπεύει να τοποθετήσει τα Sky Marshals στις πτήσεις της.

Μετά τις βομβαρδιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν κατά του Αφγανιστάν, η Emirates Airlines παρακολουθεί ασταμάτητα τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των επιβατών της κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές στις πτήσεις προς το Πακιστάν, ή όπου αλλού κρίνεται απαραίτητο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024