Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Παρών στο Meetings Show 2014 o HAPCO

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Ιούλιος 2014, 11:46

Σημαντική η επανεμφάνιση της Ελλάδας στη συνεδριακή έκθεση του Λονδίνου Meetings Show 2014. Ο ΕΟΤ συμμετείχε για πρώτη φορά ως εκθέτης στην έκθεση, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι επρόκειτο για 'επανεμφάνιση' της Ελλάδας σε συνεδριακή έκθεση του Λονδίνου (μετά τις συμμετοχές στην έκθεση Confex κατά το παρελθόν).


Αποδεχόμενος πρόσκληση του γραφείου ΕΟΤ Λονδίνου, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO βρέθηκε το διάστημα 8-10 Ιουλίου στη βρετανική πρωτεύουσα, προκειμένου να υποστηρίξει με την παρουσία του τη συμμετοχή της Ελλάδας στην έκθεση Meetings Show 2014 (Olympia Conference Center, London).

Η έκθεση υποδέχτηκε 3.154 μοναδικούς επισκέπτες, από τους οποίους οι 721 ήταν hosted buyers και οι λοιποί 2.433 εμπορικοί επισκέπτες. Ο αριθμός των προκαθορισμένων συναντήσεων άγγιξε τις 10.000, ενώ ο χώρος της έκθεσης, που φιλοξένησε εκθέτες και προσωπικότητες της παγκόσμιας συνεδριακής βιομηχανίας ήταν 20% μεγαλύτερος από πέρυσι.

Σημειώνεται ότι ο ΕΟΤ συμμετείχε για πρώτη φορά ως εκθέτης στην έκθεση Meetings Show, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι επρόκειτο για “επανεμφάνιση” της Ελλάδας σε συνεδριακή έκθεση του Λονδίνου (μετά τις συμμετοχές στην έκθεση Confex κατά το παρελθόν). Η διατήρηση και η ενίσχυση των σχέσεων με την αγορά του Λονδίνου, που συγκεντρώνει πλήθος επιχειρήσεων, πολλές εκ των οποίων ενδιαφέρονται να εντάξουν την Ελλάδα στους προτεινόμενους προορισμούς τους για μελλοντικές διοργανώσεις συνεδρίων/εκδηλώσεων, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, τόσο για τον ΕΟΤ, όσο και για τον HAPCO, που αμφότεροι προσπαθούν να αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο κάθε ευκαιρία προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ανταπόκριση των επισκεπτών στην παρουσία της Ελλάδας, κρίνοντας από τον αριθμό των συναντήσεων, αλλά και τα σχόλιά τους, ήταν θετική και ιδιαίτερα υποσχόμενη για το μέλλον, αφού πλέον τα σημάδια της κρίσης φαίνεται να σβήνουν και η Ελλάδα να επιστρέφει δυναμικά στα συνεδριακά δρώμενα της Ευρώπης. Στόχος των περισσότερων συναντήσεων ήταν η συλλογή ενημερωτικού υλικού για τις συνεδριακές δυνατότητες των ελληνικών προορισμών, ώστε να ενταχθούν στις προτάσεις των Οργανωτών για διοργανώσεις των επόμενων ετών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται, από τον HAPCO, σε όλους τους συνεργάτες του γραφείου ΕΟΤ Λονδίνου (κα Χριστίνα Καλογερά - Director, κ. Αναστάσιο Πίσσα – Travel & Trade Coordinator και κ. Κυριάκο Λιόλιο - Info & Online Officer) “για την άψογη συνεργασία και την πλήρη εποπτεία της ελληνικής συμμετοχής στην έκθεση Meetings Show 2014”. Εκπρόσωπος του HAPCO στην έκθεση ήταν η υπεύθυνη Επικοινωνίας & Marketing, κα Δώρα Σγάρτσου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top