Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Cathay Pacific έλαβε το βραβείο World’s Best Airline για τέταρτη φορά στα ετήσια βραβεία Skytrax World Airline
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cathay Pacific έλαβε το βραβείο World’s Best Airline για τέταρτη φορά στα ετήσια βραβεία Skytrax World Airline

Τα βραβεία Skytrax βασίζονται σε έρευνα από 18.850.000 επιβάτες αεροπορικών εταιρειών από όλο τον κόσμο που ψήφισαν για τις αγαπημένες τους ταξιδιωτικές εμπειρίες μεταξύ Αυγούστου 2013 και Μαΐου 2014.

Η Cathay Pacific Airways έλαβε για άλλη μια φορά τη διάκριση “World’s Best Airline” στα ετήσια βραβεία Skytrax World Airline. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που η Cathay Pacific λαμβάνει το βραβείο για την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία του κόσμου – η μόνη αεροπορική εταιρεία που έχει καταφέρει ένα τέτοιο κατόρθωμα. Ο αερομεταφορέας έλαβε επίσης τον τίτλο το 2003, το 2005 και το 2009.
Τα τελευταία βραβεία Skytrax βασίζονται σε έρευνα από 18.850.000 επιβάτες αεροπορικών εταιρειών από όλο τον κόσμο που ψήφισαν για τις αγαπημένες τους ταξιδιωτικές εμπειρίες μεταξύ Αυγούστου 2013 και Μαΐου 2014. Η έρευνα της Skytrax αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο ολοκληρωμένες έρευνες ικανοποίησης πελατών στον κλάδο των αερομεταφορών. Επιβάτες των αεροπορικών εταιρειών από περισσότερες από 160 χώρες συμμετείχαν στην τελευταία έρευνα, η οποία κάλυψε 245 αεροπορικές εταιρείες από όλο τον κόσμο. Η έρευνα μετρά πρότυπα σε 41 βασικούς δείκτες απόδοσης των αεροπορικών προϊόντων και υπηρεσιών.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Cathay Pacific κος Ivan Chu παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό της αεροπορικής εταιρίας σε μια τελετή που οργανώθηκε από την Skytrax στο Farnborough International Air Show στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σχολιάζοντας το βραβείο, ο κ. Chu είπε ότι ήταν «εξαιρετικά υπερήφανος, τόσο για την Cathay Pacific όσο και για το Χονγκ Κονγκ” λαμβάνοντας αυτήν την τιμή.
Δεδομένου ότι η αεροπορική εταιρεία εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που τοποθετούμε την πόλη στη διεθνή σκηνή με αυτό το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο για άλλη μια φορά. Το βραβείο World’s Best Airline είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς, γιατί προήλθε από τις ψήφους σχεδόν 19 εκατομμυρίων επιβατών από όλο τον κόσμο. Ευχαριστούμε όλους όσους μας ψήφισαν! “, είπε ο κ. Chu.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου στην Cathay Pacific, που έχουν εργαστεί ακούραστα για να διασφαλίσουμε ότι θα προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας. Είμαστε η αεροπορική εταιρεία του Χονγκ Κονγκ για περίπου 70 χρόνια και έχουμε δεσμευτεί για την οικοδόμηση την πόλη μας ως ένα από τα μεγάλα κέντρα της αεροπορίας στον κόσμο. Το κάνουμε αυτό μέσα από την τεράστια επένδυσή μας σε νέα αεροσκάφη, σε νέας τεχνολογίας καθίσματα, σε lounges και άλλα προϊόντα, για τα οποία φημίζεται η υπηρεσία μας καθώς και ένα διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο προορισμών.”
Η Cathay Pacific έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της και για να παγιώσει τη θέση της ως μία από της μεγαλύτερης αναγνώρισης premium αεροπορικές εταιρείες του κόσμου. Οι επενδύσεις μέχρι στιγμής περιλαμβάνουν:
– Έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους αεροσκαφών ευρείας ατράκτου στον κόσμο, με περίπου 90 νέα αεροσκάφη σε παραγγελία συνολικής τιμής καταλόγου περίπου 220 δισ. δολ. Χονγκ Κονγκ.
– Την ανάπτυξη ενός εκτεταμένου παγκοσμίου δίκτύου που προσφέρει συνδέσεις σε σχεδόν 190 προορισμούς σε 46 χώρες και εδάφη.
– Ανανεωμένες καμπίνες σε ολόκληρο το στόλο της αεροπορικής εταιρείας κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μία επένδυση ύψους περίπου 4,9 δισ. δολ. Χονγκ Κονγκ, μαζί με επενδύσεις ύψους 880 εκατ. δολ. σε αναβαθμισμένα lounges σε όλο το διεθνές της δίκτυο.
– Την οικοδόμηση μιας ομάδας-νικητή με ένα εργατικό δυναμικό περίπου 21.000 ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία θα προσλάβει ακόμα 2.200 υπαλλήλους το 2014.
Ο κ. Chu τόνισε ότι η Cathay Pacific θα συνεχίσει να επενδύει για το μέλλον και να εργάζεται για να μπορούν οι επιβάτες να απολαμβάνουν μια πιο άνετη και βολική ταξιδιωτική εμπειρία. Η αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει να βελτιώνει τα lounges της στο διεθνές δίκτυό της, όπως είναι η επαναλειτουργία του The Pier First Class Lounge το 2015 και του Business Class Lounge το 2016 με ολοκαίνουργιο design. Η επόμενη γενιά των καθισμάτων και τα προϊόντα ψυχαγωγίας εν πτήσει θα εισαχθούν με την άφιξη του αεροσκάφους A350 στις αρχές του 2016. Η ανάπτυξη του δικτύου θα παραμείνει επίσης ένα βασικό σημείο εστίασης για την αεροπορική εταιρεία, με τις πτήσεις προς Μάνστεστερ να ξεκινάνε τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους και μια νέα υπηρεσία προς Ζυρίχη αρχής γενομένης το Μάρτιο του 2015.

«Η αεροπορική βιομηχανία γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική μέρα με τη μέρα και ο μόνος τρόπος για να επιβιώσεις είναι να συνεχίσεις να προσφέρεις το καλύτερο στους πελάτες σου σε κάθε επίπεδο», δήλωσε ο κ. Chu. “Το βραβείο Skytrax World’s Best Airline δείχνει ότι έχουμε κάνει τα σωστά πράγματα, αλλά εμείς δεν θα επαναπαυθούμε στις δάφνες μας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να παρέχουμε μια ανώτερη ταξιδιωτική εμπειρία που θα κάνει τους κατοίκους του Χονγκ Κονγκ υπερήφανους.”

Στην φωτογραφία Ο διευθύνων σύμβουλος της Cathay Pacific Ivan Chu παραλαμβάνει το βραβείο σε τελετή που οργανώθηκε από την Skytrax στο Farnborough International Air Show
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024