Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

H Goldair στηρίζει την Ελληνική Αποστολή στο World Economic Forum στην Κίνα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Ιούλιος 2014, 14:31

Το τμήμα Marine & Executive Travel Services της Goldair Tourism, του Ομίλου Goldair στηρίζει την Ελληνική Αποστολή, οργανώνοντας τη μεταφορά, διαμονή και κάθε ταξιδιωτική ανάγκη των συμμετεχόντων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (10-12 Σεπτεμβρίου 2014).


Η Introducing Leaders, εταιρεία στρατηγικών επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και δράσεων και η Goldair Tourism ενώνουν τις δυνάμεις τους για την οργάνωση της Ελληνικής Αποστολής στo Annual Meeting of the new Champions του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum), που χαρακτηρίζεται και ως “Νταβός των αναδυόμενων οικονομιών” και που θα λάβει χώρα στην πόλη Tianjin της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Πρόκειται για μια στρατηγική επιχειρηματικά πρωτοβουλία της εταιρείας Introducing Leaders να φέρει σε επαφή κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, οραματιστές και διαμορφωτές της επιχειρηματικής, πολιτικής και οικονομικής παγκόσμιας σκηνής. Το τμήμα Marine & Executive Travel Services της Goldair Tourism, του Ομίλου Goldair στηρίζει την αποστολή αυτή οργανώνοντας την μεταφορά, διαμονή και κάθε ταξιδιωτική ανάγκη των συμμετεχόντων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που θα λάβει χώρα 10-12 Σεπτεμβρίου 2014.

Ο κ. Τάκης Μελέτης, αντιπρόεδρος του Ομίλου Goldair και ο άμεσα εμπλεκόμενος με τους υπεύθυνους της αποστολής από την εταιρεία Introducing Leaders , δήλωσε: “Είναι μεγάλη μας τιμή που μια ελληνική εταιρεία στηρίζει την αποστολή των εκπροσώπων της χώρας μας συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια που θα πρέπει να χαρακτηρίζει όλο τον επιχειρηματικό κόσμο”.

Η κα Molly Mc Adams, διευθύντρια της Introducing Leaders σχολίασε σχετικά: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συμφωνία μας με την Goldair Tourism για την παροχή και κάλυψη κάθε ταξιδιωτικής ανάγκης των συμμετεχόντων σε αυτήν την τόσο σημαντική συνάντηση. Διαβλέπουμε μεγάλη πιθανότητα να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με την Goldair για όλες τις επερχόμενες πρωτοβουλίες δράσης μας στην Ελλάδα”.

Στρατηγικοί εταίροι της αποστολής αυτής είναι το Ελληνο-Κινεζικό Επιμελητήριο και η Enterprise Greece (πρώην Invest in Greece) με τον διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Στέφανο Ησαΐα, ως επικεφαλή της Ελληνικής Αποστολής.Παράλληλα με την  χορηγία της Goldair Tourism ως hospitality & logistics partner, χορηγικοί εταίροι στην συνάντηση αυτή της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ είναι η Τράπεζα Πειραιώς, η Βιανέξ και η Dolphin Capital Investors.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top