Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
2ο Business Travel Professionals Forum

Η SWOT διοργανώνει το 2ο Business Travel Professionals Forum το Δεκέμβριο στην Αθήνα

Τατιάνα Ρόκου - 29 Ιούλιος 2014, 14:28

Κατά τη διάρκεια του 1ου BTPF που διοργανώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 600 συναντήσεις παραγόντων του τουρισμού.


Για 2η φορά η SWOT, εταιρεία οργάνωσης & ανάπτυξης τουριστικών επιχειρήσεων,  διοργανώνει στις 11 & 12 Δεκεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Divani Caravel το Business Travel Professionals Forum (BTPF), που αφορά εξειδικευμένες συναντήσεις ξενοδόχων με τους κύριους εκπροσώπους του επαγγελματικού & συνεδριακού τουρισμού της Ελλάδας.
 
Απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση στήριξης σε τέτοιες προσπάθειες που συσπειρώνουν τους φορείς της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, ο επικεφαλής της SWOT κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, επισημαίνει πως «Η ανάπτυξη του τουρισμού, ενισχύεται ακόμα περισσότερο με τέτοιες ολοκληρωμένες ενέργειες γνωριμίας και ενημέρωσης των φορέων προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, για τις δυνατότητες της τουριστικής υποδομής σημαντικών προορισμών της πατρίδας μας».  
 
Υπενθυμίζεται ότι στο επιτυχημένο διήμερο του 1ου BTPF που διοργανώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 600 συναντήσεις παραγόντων του τουρισμού, στις οποίες συμμετείχαν με εκπροσώπους τους 17 συνολικά ξενοδοχειακές μονάδες, περισσότερα από 50 στελέχη εμπορικών εταιρειών, καθώς και εκπρόσωποι από 34 ταξιδιωτικά γραφεία.

 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top