Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΟ Θανάσης Πολυκανδριώτης ταξιδεύει με τη Louis Cruises
Κρουαζιέρα

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης ταξιδεύει με τη Louis Cruises

Ο δάσκαλος του ελληνικού μπουζουκιού μαζί με την ομάδα του θα ‘ταξιδέψουν μελωδικά’ στο Αιγαίο τους επιβάτες της Louis Cruises ερμηνεύοντας τραγούδια που αποπνέουν αληθινή και αυθεντική Ελλάδα.

Η Louis Cruises, στο πλαίσιο των θεματικών εν πλω εκδηλώσεων που φέτος δοργανώνει και με στόχο πάντα την προώθηση της ιστορίας της ελληνικής μουσικής, έχει την τιμή να φιλοξενήσει στα  κρουαζιερόπλοιά της έναν από τους καλύτερους Έλληνες συνθέτες και σολίστ στο μπουζούκι, τον Θανάση Πολυκανδριώτη
 
Πιο συγκεκριμένα, ο δάσκαλος του ελληνικού μπουζουκιού μαζί με την ομάδα του που απαρτίζεται από 5 μουσικούς και 4 χορευτές, θα ‘ταξιδέψουν μελωδικά’ στο Αιγαίο τους επιβάτες της Louis Cruises ερμηνεύοντας τραγούδια που αποπνέουν αληθινή και αυθεντική Ελλάδα, όπως η «Φραγκοσυριανή» του Μάρκου Βαμβακάρη, οι «Χαρταετοί» του Μίκη Θεοδωράκη, ή το «Τα πήρες όλα κι έφυγες» του ίδιου μεγάλου συνθέτη.
 
Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 6 μοναδικές εν πλω συναυλίες, ξεκινώντας από τις 4 Αυγούστου με το Louis Olympia. Στη συνέχεια οι επιβάτες του Louis Cristal θα έχουν τη χαρά να τον απολαύσουν στις κρουαζιέρες με την ονομασία ‘Ειδυλλιακό Αιγαίο’ στις 8 και 25 Αυγούστου. Στις 5  Σεπτεμβρίου θα δώσει και πάλι το ‘μουσικό παρόν’ στο Louis Cristal, ενώ ακολουθούν δύο ακόμα συναυλίες στις 19 Σεπτεμβρίου και 19 Οκτωβρίου με το Louis Olympia.


 

Επιπλέον, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης μαζί με το γνωστό Δρ. Παντείου Πανεπιστημίου μουσικολόγο Δημήτρη Σταθακόπουλο θα πραγματοποιήσουν στις 5 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της 7ήμερης κρουαζιέρας ‘Εικόνες Αιγαίου’ με το Louis Cristal, ένα διαδραστικό μουσικό σεμινάριο για την «Ιστορία της Ελληνικής Μουσικής». Οι επιβάτες θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία και τα μυστικά των μουσικών οργάνων που βρίσκονται στην καρδιά της μουσικής παράδοσης των Ελλήνων, όπως το μπουζούκι, ο τζουράς και ο μπαγλαμάς. 
 
Στo πλαίσιo της δέσμευσης της Louis Cruises να προσφέρει στους επιβάτες της την καλύτερη εξυπηρέτηση και απόλαυση εν πλω, διοργανώνει φέτος στα κρουαζιερόπλοιά της μία σειρά από 62 θεματικές κρουαζιέρες για όλα τα κοινά, ενδιαφέροντα και ηλικίες, με σκοπό να γνωρίσουν οι επιβάτες καλύτερα τους μοναδικούς προορισμούς της εταιρείας, να ζήσουν και να ακούσουν τις ιστορίες τους, μέσα από τη μουσική, την Ιστορία μας, την αρχαιολογία, τη γαστρονομία της χώρας μας, την ελληνική παράδοση και άλλα πολλά.
 
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024