Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

ΑΝΕΚ Lines: Καλοκαιρινές εκθέσεις εν πλω για τα παιδιά του Ιδρύματος Χατζηκώνστα

Τατιάνα Ρόκου - 31 Ιούλιος 2014, 16:05

Τα έσοδα από την αγορά των 420 εκθεμάτων, η τιμή των οποίων ξεκινά από 1€, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στις δράσεις του Ιδρύματος Χατζηκώνστα.


Η ΑΝΕΚ Lines, πιστή στη φιλοσοφία της για υπεύθυνη εταιρική λειτουργία και έχοντας πάντα ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, ενώνει για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις της με το Ίδρυμα Χατζηκώνστα και τους “Ζωγράφους Σε Δράση” στις εκθέσεις εν πλω που λειτουργούν στα πλοία της εταιρείας. 
 
Με στόχο “περισσότερα χρώματα, περισσότερα χαμόγελα για τα παιδιά”, τα έσοδα, από την αγορά των 420 εκθεμάτων, η τιμή των οποίων ξεκινά από 1€, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στις δράσεις του Ιδρύματος Χατζηκώνστα.
 
Τα εκθέματα περιλαμβάνουν καλοκαιρινές δημιουργίες, όπως κοσμήματα, χειροτεχνίες, πίνακες ζωγραφικής κλπ, και διατίθενται στα πλοία ΕΛΥΡΟΣ και OL.CHAMPION της ΑΝΕΚ Lines.  
 
Το Ίδρυμα Γεωργ. & Αικ. Χατζηκώνστα, λειτουργεί πάνω από 150 χρόνια με αποκλειστικό στόχο να δίνει χαμόγελο και ελπίδα, παράλληλα, με περίθαλψη και απαραίτητες γνώσεις, σε παιδιά  ηλικίας 6 έως 18 ετών, που έχουν οικονομικές ανάγκες και κοινωνικές δυσκολίες.  
 
Σε όλους του οικότροφους του Ιδρύματος παρέχονται δωρεάν: Διαμονή, σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, εξωσχολικές δραστηριότητες & ψυχαγωγία, ένδυση και υπόδηση. 
 
Η συμμετοχή όλων σε αυτήν την ξεχωριστή ενέργεια είναι μια ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη, την αλληλεγγύη και την ευαισθησία μας και να φέρουμε το χαμόγελο και τη ζεστασιά στις καρδιές αυτών των παιδιών, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας. 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top