Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Φωτογραφικός διαγωνισμός από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Αύγουστος 2014, 15:16

Ο διαγωνισμός γίνεται στα πλαίσια της υλοποίησης των στόχων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SEEMORE στην κατηγορία ‘Ευφυής Ενέργεια’ και διοργανώνεται από τα μέσα Αυγούστου μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου 2014.


Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ) προσκαλεί ντόπιους και επισκέπτες να λάβουν μέρος σε φωτογραφικό διαγωνισμό με δώρα διπλές προσκλήσεις για το Fasouri Watermania Waterpark.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να φωτογραφηθούν ή να φωτογραφίσουν τους φίλους τους σε ποδήλατο, λεωφορείο ή άλλο φιλικό στο περιβάλλον μέσο διακίνησης και να αναρτήσουν τις φωτογραφίες στο facebook.com/limassoltourism (επιλογή SEEMORE photo contest) για να λάβουν μέρος. Η κλήρωση θα γίνεται κάθε βδομάδα και οι τυχεροί θα ανακοινώνονται στον συγκεκριμένο ιστοχώρο.

Ο διαγωνισμός γίνεται στα πλαίσια της υλοποίησης των στόχων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SEEMORE στην κατηγορία ‘Ευφυής Ενέργεια’, και διοργανώνεται από τα μέσα Αυγούστου μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου 2014.

Η δράση αυτή είναι μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της ΕΤΑΛ για προώθηση της χρήσης μέσων διακίνησης φιλικότερων στο περιβάλλον από επισκέπτες και ντόπιους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top