Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διάκριση ξενοδοχείου

Οικολογική βράβευση από την TUI για το Apollonia Beach Resort & Spa

Τατιάνα Ρόκου - 19 Αύγουστος 2014, 10:46

Η TUI βράβευσε το ξενοδοχείο Apollonia Bach Resort & Spa στην Αμμουδάρα Ηρακλείου για τη φιλική συμπεριφορά του προς το περιβάλλον.


Κάθε χρόνο η TUI, ένας απο τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς της Ευρώπης  βραβεύει 100 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο για την οικολογική συνείδηση και τη φιλική συμπεριφορά τους προς το περιβάλλον. Η βράβευση αυτή γίνεται μετά από ελέγχους που γίνονται από την TUI, αλλά και από διεθνείς οίκους, όπως η Travelife, παράλληλα με τις εισηγήσεις των επισκεπτών - τουριστών.

Το Apollonia Bach Resort & Spa στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, ευαισθητοποιημένο σε θέματα περιβάλλοντος εδώ και πολλά χρόνια, βραβεύεται επί σειρά ετών με τη Γαλάζια Σημαία της Ευρώπης, τo Green Key, ως TUI  Umwelt Champion, με το Travelife Gold.

Επίσης, κατέχει τη διάκριση Ecolabel hotel από την Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι πιστοποιημένο με ISO 14001-2005 που αφορά στην περιβαλλοντική πολιτική του ξενοδοχείου. Ακόμη, συμμετέχει επίσης ενεργά στις δράσεις των Legambiente και Clean Up the Med, της Hands Across the Sand κ.ά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top