Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

Π. Καμμένος: Οξύτατο το ακτοπλοϊκό πρόβλημα στο Βόρειο Αιγαίο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Αύγουστος 2014, 15:04

Διήμερη επίσκεψη στη Λήμνο του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου και δήλωσή του για το πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού.


Διήμερη επίσκεψη στη Λήμνο, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Αυγούστου 2014, πραγματοποίησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, μετά το προσκύνημά του στην Παναγία Σουμελά για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου και συναντήσεις εργασίας που είχε στην Θεσσαλονίκη.

Η επίσκεψη στη Λήμνο είχε ως κύριο αντικείμενο, σε επαφές του με φορείς και σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Λήμνου, το πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού.

Ο κ. Καμμένος έκανε και την ακόλουθη δήλωση: “Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε εδώ, στη Λήμνο, ένα νησί το οποίο αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις από την πολιτική που επιβάλλει η τρόικα και στην ελληνική ακτοπλοΐα. Είναι αδύνατον να συνεχιστούν οι περικοπές στα 100 εκατ. ευρώ, που ήταν ο αρχικός προϋπολογισμός για τις άγονες γραμμές.

Έχουμε φτάσει πλέον σε σημείο να μην υπάρχουν καράβια από τη βόρειο Ελλάδα για τη Λήμνο και για άλλα νησιά του Αιγαίου, να έχουν υποβαθμιστεί οι υπηρεσίες του νησιού. Πρόκειται για μια πολιτική που οδηγεί σε αυτό που είπε η τρόικα από την πρώτη στιγμή, στην ερήμωση των νησιών.

Θα πούμε λοιπόν ‘όχι’ στην ερήμωση των νησιών. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αγωνιστούμε, μέσα και έξω από τη Βουλή, για να είμαστε δίπλα στους κατοίκους, ιδίως της νησιωτικής Ελλάδας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top