Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Διακοπή δραστηριότητας του τουριστικού γραφείου Bents Bicycle & Walking Tours

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Αύγουστος 2014, 10:02

Διακοπή λειτουργίας και για το βρετανικό τουριστικό γραφείο Bents Bicycle & Walking Tours, το οποίο εξειδικευόταν σε ποδηλατικές και περιπατητικές εκδρομές στην Ευρώπη τα τελευταία 28 χρόνια.


Τουρίστες που έχουν κλείσει ταξίδια με το βρετανικό ταξιδωτικό γραφείο -μέλος του AITO (Association of Independent Tour Operators)- Bents Bicycle & Walking Tours προτρέπονται από το Σύνδεσμο να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας, καθώς η εταιρεία διέκοψε τις δραστηριότητές της.

Το τουριστικό γραφείο, με έδρα το Shropshire της Βρετανίας και μέλο του AITO από το 1992 μετέφερε περίπου 500 τουρίστες ετησίως σε ποδηλατικές και περιπατητικές εκδρομές στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Ιδρύθηκε από τον Stephen Bents και διοργάνωνε εκδρομές ποδηλατικού τουρισμού για 28 χρόνια, και περιπατητικού τουρισμού 22 χρόνια

Ο AITO δήλωσε ότι είναι μόνο το τέταρτο μέλος του που σταματά την επιχειρηματική δραστηριότητα στα 38 χρόνια “ζωής” του Συνδέσμου. Ο πρόεδρος του AITO Derek Moore ανέφερε: “Είμαστε λυπηρό να βλέπουμε την Bents, μια εταιρεία εξειδικευμένη στον ποδηατικό και περιπατητικό τουρισμό να κλείνει”.

Ο AITO ανέγερε ότι οι συμφωνίες που έχουν ήδη γίνει με τουρίστες θα καλυφθούν μέσω των υπαρχόντων συμβολαίων του τουριστικού γραφείου με την CAA (UK Civil Aviation Authority) και τον ABTOT (Association of Bonded Travel Organisers Trust). Περίπου 33 άτομα επρόκειτο να ξεκινήσουν τις διακοπές τους το επόμενο 7ήμερο και συνολικά 63 άτομα αυτόν το μήνα. Όσοι βρίσκονται ήδη στο εξωτερικό θα μπορέσουν να επιστρέψουν με οποιαδήποτε προγραμματισμένη και ήδη κλεισμένη πτήση, ανέφερε η CAA. Όσοι πελάτες επρόκειτο να ταξιδέψουν με ήδη αγορασμένα πακέτα αλλά δεν έχουν αεροπορικά εισιτήρια λη όσοι επιθυμούν να μην ταξιδεψουν, θα μπορέσουν να ζητήσουν αποζημιώσεις από τον CAA ή εάν έχουν πληρώσει μέσω πιστωτικής κάρτας, από τον πάροχο της κάρτας τους.

Όσοι επιθυμούν ακόμη να ταξιδέψουν θα πρέεπι να επικοινωνήσουν με την αεροπoρική τους εταιρεία travel για να βεβαιώσουν ότι οι πτήσεις τους ισχύουν ακόμη. Εάν πετάξουν, το κόστος θα αφαιρεθεί από οποιαδήποτε διεκδίκηση χρηματων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top