Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Γεώργιος Παπάζογλου νέος γενικός διευθυντής στο ξενοδοχείο Coco Bodu Hithi των Μαλδίβων
Ξενοδοχεία

Ο Γεώργιος Παπάζογλου νέος γενικός διευθυντής στο ξενοδοχείο Coco Bodu Hithi των Μαλδίβων

Το ξενοδοχείο Coco Bodu Hithi στις Μαλδίβες αποκτά Έλληνα διευθυντή, τον κ. Γεώργιο Παπάζογλου.

Το ξενοδοχείο Coco Bodu Hithi στις Μαλδίβες προσθέτει έναν Έλληνα “βετεράνο” της ξενοδοχείας ως νέο γενικό διευθυντή του.

Προερχόμενος από την Ελλάδα με ένα εκπαιδευτικό υπόβαθρο από το κορυφαίας κατάταξης-Les Roches International School of Hotel Management της Ελβετίας, η καριέρα του κ. Γεώργιου Παπάζογλου στη ξενοδοχειακή βιομηχανία εκτείνεται σε πάνω από 25 χρόνια και ξεκίνησε από την πόλη καταγωγής του, την Αθήνα. Από εδώ, προχώρησε σε αξιόλογα ονόματα του κλάδου, όπως η Hilton, η Club Med και η Starwood, όπου ήταν υπεύθυνος για το σύνολο των δραστηριοτήτων δύο ξενοδοχείων, που διαχειρίζεται η Starwood με συνολικά 766 κλίνες.

Η Coco Collection δημιουργήθηκε το 2007, ως θυγατρική των βραβευμένων Sunland Hotels & Resorts, μίας ετειρείας με έδρα τις Μαλδίβες, με εμπειρία 25 ετών στην τουριστική βιομηχανία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024