Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Αύξηση 15% της ελβετικής τουριστικής αγοράς στην Κύπρο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Αύγουστος 2014, 09:30

Όσον αφορά στο 2015, οι εκτιμήσεις του ΚΟΤ Ελβετίας είναι ότι με τις νέες πτήσεις και συνεργασίες που επετεύχθησαν για τη χειμερινή περίοδο, οι αφίξεις από Ελβετία θα σημειώσουν σημαντική αύξηση και θα πλησιάσουν τις 60.000.


Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η τουριστική κίνηση της ελβετικής τουριστικής αγοράς προς την Κύπρο σύμφωνα με τον υπεύθυνο του γραφείου ΚΟΤ Ελβετίας κ. Γιώργο Παπαντωνίου. Συγκεκριμένα, αναμένεται για το 2014, μια αύξηση της τάξης του 15% περίπου, ποσοστό που αντιστοιχεί σε περίπου 48.000 τουριστικές αφίξεις.

Για το 2015, οι εκτιμήσεις του υπεύθυνου ΚΟΤ Ελβετίας είναι εξίσου θετικές. Ο κ. Παπαντωνίου υπολογίζει ότι, με τις νέες πτήσεις και συνεργασίες που επετεύχθησαν για τη χειμερινή περίοδο, οι αφίξεις από Ελβετία θα σημειώσουν σημαντική αύξηση και θα πλησιάσουν τις 60.000.

Ο κ. Παπαντωνίου πρόσφατα εξελέγη και πρόεδρος του συνδέσμου εθνικών γραφείων τουρισμού της Ελβετίας Corps Touristique, τον οποίο αποτελούν Εθνικά Γραφεία Τουρισμού, Οργανωτές Ταξιδίων, Οργανωτές Τουριστικών Εκθέσεων και εξειδικευμένα στον τουρισμό Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας της Ελβετίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top