Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

XENIA 2002: 33η Διεθνής Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας

Θοδωρής Κουμέλης - 23 Οκτώβριος 2001, 00:00

Η 33η Διεθνής Έκθεσης Τουριστικής Βιομηχανίας 'xenia<.>' θα πραγματοποιηθεί από 25 μέχρι και 28 Ιανουαρίου, στο<...>

εκθεσιακό κέντρο του Ο.Λ.Π. στον Πειραιά όπως έχει πλέον καθιερωθεί.

Η 33η 'xenia', θα αποτελέσει ένα πραγματικό πανόραμα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας που θα καλύψει χώρο συνολικού εμβαδού 23.000 τ.μ. και θα πλαισιωθεί από εντυπωσιακές παράλληλες εκδηλώσεις. 

Το σύνολο των περιπτέρων έχει ήδη καλυφθεί καλύπτοντας όλο το φάσμα οργάνωσης, εξοπλισμού και λειτουργίας τουριστικών μονάδων και συναφών επιχειρήσεων, εγκαταστάσεων, ξενοδοχείων, πλοίων, επιχειρήσεων και μονάδων φαγητού και διασκέδασης, οικοτροφείων, νοσοκομείων κλπ. Στη φετινή έκθεση συμμετέχουν απευθείας εκθέτες από διάφορες χώρες, περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά.

Η μεγάλη προσφορά της 'xenia' στην οργάνωση, τον εξοπλισμό και τη λειτουργία των νέων μονάδων και τουριστικών εγκαταστάσεων αλλά και τον εκσυγχρονισμό των παλαιών, αναγνωρίζεται περισσότερο από ποτέ, ένεκα της δυναμικής και των νέων δεδομένων που έχουν δημιουργηθεί ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Όπως αναφέρουν οι οργανωτές της έκθεσης "το πρόβλημα της αδυναμίας να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις συμμετοχής που έχουν από μηνών υποβληθεί, λόγω της εξάντλησης των δυνατοτήτων του χώρου είναι και φέτος εντονότατο με αποτέλεσμα η αδυναμία της 'xenia' να καλύψει τη ζήτηση να συντηρεί την ύπαρξη παρεμφερών εκθέσεων".

Μία από τις φετινές καινοτομίες ως προς τη λειτουργία της και την επικοινωνία των επισκεπτών με τους εκθέτες θα αποτελέσει η ηλεκτρονική παρουσίαση της έκθεσης.

Συνέδριο Αερομεταφορών

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν την 33η 'xenia', οι σημαντικότερες εκ των οποίων είναι:

Συνέδριο για τις 'Αερομεταφορές', το οποίο αν και προγραμματίστηκε πολλούς μήνες πριν, είναι ιδιαίτερα επίκαιρο λόγω των εξελίξεων και των νέων δεδομένων μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα  στις ΗΠΑ, την 11η Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων των σχετικών φορέων. Σύντομα θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των θεμάτων που θα καλύψει και θα οριστούν οι ενότητες και οι ομιλητές.

Η απονομή των τιμητικών διακρίσεων 'xenia' η καταξιωμένη πλέον εκδήλωση με το εντυπωσιακό παρελθόν, θα αποτελέσει και πάλι το κεντρικό γεγονός της έκθεσης.
Η οργανωτική επιτροπή της 'xenia' αποτελούμενη από τους προέδρους των τουριστικών φορέων, θα κληθεί σύντομα να επιλέξει αυτούς που θα τιμηθούν ανάμεσα σε ξεχωριστές προσωπικότητες που συμπεριλαμβάνονται στις προτάσεις των οργανωτών της 'xenia'.

Τα πρόσφατα γεγονότα και οι εξελίξεις που τα ακολουθούν δημιούργησαν νέα δεδομένα στο διεθνή τουριστικό ανταγωνισμό. Οι επισκέπτες της 'xenia', στο εκθεσιακό κέντρο του Ο.Λ.Π. στον Πειραιά, από τις 25 έως και τις 28 Ιανουαρίου, θα βρουν τις σύγχρονες λύσεις και μεθόδους για την ποιοτική βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πελάτες τους αλλά και νέα συστήματα που καθιστούν τις τουριστικές μονάδες ανταγωνίσιμες διεθνώς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top