Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Finnair ξεκινά δρομολόγια προς την Αθήνα από το καλοκαίρι του 2015

Τατιάνα Ρόκου - 10 Σεπτέμβριος 2014, 10:27

Οι πτήσεις της φινλανδικής Finnair προς Αθήνα θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα (Τετάρτες και Κυριακές) με αεροσκάφη Airbus 319s ή 320s. Τα δρομολόγια για Αθήνα θα ξεκινήσουν στις 5 Απριλίου 2015.


Από το επόμενο καλοκαίρι, η φινλανδική αεροπορική εταιρεία Finnair θα προσθέσει στις εποχιακές της πτήσεις δρομολόγια προς Δουβλίνο, Αθήνα και Μάλτα, σε ώρες ανταποκρίσεων με πτήσεις του δικτύου της Finnair προς ασιατικούς προορισμούς. Το δρομολόγιο προς το Δουβλίνο θα ξεκινήσει στις 30 Μαρτίου, αυτό της Μάλτας στις 2 Απριλίου, ενώ οι πτήσεις για Αθήνα θα ξεκινήσουν στις 5 Απριλίου 2015. Και τα τρία δρομολόγια θα παραμείνουν σε λειτουργία έως τα τέλη Οκτωβρίου 2015, ενώ οικρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το δρομολόγιο προς Δουβλίνο (DUB) θα γίνεται 6 φορές την εβδομάδα (εκτός Τρίτης) με αεροσκάφος Embraer 190 των 100 θέσεων, το οποίο θα λειτουργεί η Flybe Finland για λογαριασμό της Finnair.

Το δρομολόγιο προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλτας (MLA) κοντά στην πρωτεύουσα Valletta θα πραγματοποιείται δύο φορές εβδομαδιαίως (Δευτέρα και Πέμπτη) με A321 Sharklet.

Οι πτήσεις προς Αθήνα θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα (Τετάρτες και Κυριακές) με αεροσκάφη Airbus 319s ή 320s.

“Με τα δρομολόγια προς τους νέους αυτούς προορισμούς, ανταποκρινόμαστε στην αυξανόμενη ζήτηση, ιδιαίτερα από την Ασία. Τα χρονοδιαγράμματα του κάθε δρομολόγιου είναι προσαρμοσμένα για την καλύτερα δυνατή σύνδεση με τις πτήσεις της Finnair προς Ασία”, αναφέρει ο Petri Vuori, πρόεδρος Διεθνών Πωλήσεων της Finnair.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top