Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
HAPCO

Ακόμη μία εταιρεία Οργάνωσης Συνεδρίων στο δίκτυο μελών του HAPCO: Inventics AE

Τατιάνα Ρόκου - 10 Σεπτέμβριος 2014, 15:22

Το Medevents.gr αποτελεί το τμήμα της Inventics AE που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση εξειδικευμένων επιστημονικών και επιχειρηματικών εκδηλώσεων. Από το 2003 που συστάθηκε ως αυτόνομο τμήμα μέχρι και σήμερα μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 100 εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.


Την εγγραφή της στο Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων μέσω του τμήματος της Medevents.gr, που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση εξειδικευμένων επιστημονικών και επιχειρηματικών εκδηλώσεων, αποφάσισε η εταιρεία Inventics AE με έδρα στη Θεσσαλονίκη και έτος ίδρυσης το 2000.

Η εταιρεία Inventics AE, που αποτελεί πλέον μέλος του HAPCO στην κατηγορία “Επαγγελματίες Οργανωτές Συνεδρίων (PCOs)”, αποτελείται επίσης από τα παρακάτω τμήματα:

  • Το neoweb.gr, που εξειδικεύεται στην κατασκευή διαδικτυακών κόμβων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, σε υπηρεσίες ονομάτων, φιλοξενίας και την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων μέσω Internet.
  • Το livemedia.gr, που εξειδικεύεται στη ζωντανή μετάδοση εκδηλώσεων, την κωδικοποίηση και διανομή video μέσω internet, την παραγωγή εκπομπών, ρεπορτάζ και κάλυψη δράσεων, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα μετάδοσης σε όλο τον κόσμο.

Το 2008 η Inventics επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Αθήνα, ενώ τον Ιανουάριο του 2011 ιδρύει την Inventics Ltd με έδρα το Λονδίνο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top