Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουρισμού

Το Υπουργείο Τουρισμού ζητά τη συνδρομή της ΚΕΔΕ για τις Γαλάζιες Σημαίες

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Σεπτέμβριος 2014, 10:34

Σε επιστολή του ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Κώστα Ασκούνη καλεί τα μέλη της ΚΕΔΕ να συνδράμουν για την ενίσχυση του προγράμματος 'Γαλάζιες Σημαίες'.


Τη συνδρομή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) για την ενίσχυση του προγράμματος “Γαλάζιες Σημαίες”, ζήτησε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Κώστα Ασκούνη, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος.
 
Στην επιστολή του ο κ. Λιάσκος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το Υπουργείο Τουρισμού και η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης έχουν υπογράψει, από τον Οκτώβριο του 2013, Πρωτόκολλο Συνεργασίας, με κοινή επιδίωξη να αυξηθεί σημαντικά στην Ελλάδα ο αριθμός των βραβευόμενων ακτών και στόχο την κατάκτηση για τη χώρα μας της πρώτης θέσης σε διεθνές επίπεδο.
 
Καταλήγοντας ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού τονίζει: “Σας καλούμε να υποστηρίξετε τις προσπάθειες του υπουργείου Τουρισμού και της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης ενημερώνοντας και προτρέποντας τα μέλη σας να συμβάλουν στην αναβάθμιση τόσο των τουριστικών προορισμών τους όσο και της χώρας μας”.
 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top