Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενοικίαση αυτοκινήτου

Η Sixt Ελλάδος περνά στην επόμενη φάση των European Business Awards

Τατιάνα Ρόκου - 24 Σεπτέμβριος 2014, 14:44

H Sixt Ελλάδος – Lion Rental AE, αναδείχηκε 'National Champion' της χώρας μας, στην κατηγορία 'The Business of the Year with Turnover 0-25 million euros', για τα φετινά European Business Awards.


Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της φετινής διοργάνωσης των European Business Awards sponsored by RSM 2014/2015 ανέδειξε την Sixt Ελλάδος – Lion Rental AE, μεταξύ άλλων, ως “National Champion” της χώρας μας, στην κατηγορία “The Business of the Year with Turnover 0-25 million euros”.

Η διάκριση αυτή δίνει το “εισιτήριο” στην Sixt Ελλάδος για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, από την οποία θα αναδειχθούν οι 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης, στις οποίες θα απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος “Ruban d’Honneur”.

H Sixt rent a car, η διεθνής εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με δίκτυο σε 105 χώρες του κόσμου, ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα το 1998, μέσω της Lion Rental SA, η οποία και αποτελεί την αποκλειστική δικαιοδόχο του ονόματός της. Η εκκίνησή της στην αγορά στέφθηκε με επιτυχία, με αποτέλεσμα σήμερα να αποτελείται από 98 σταθμούς εξυπηρέτησης, κατανεμημένους ανάλογα σε κάθε μεγάλη πόλη, στα σημαντικότερα αεροδρόμια και στα πολυσύχναστα νησιά μας. Έχοντας ως στόχο τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών της, η Sixt αυξάνει συνεχώς το στόλο των αυτοκινήτων της, κατορθώνοντας το 2014 να ξεπεράσει τα 9.000 αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας.

Ο κ. Παναγιώτης Φωτόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Sixt Ελλάδος, δήλωσε: “Είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι με τα τιμητική αυτή διάκριση. Τα European Business Awards είναι ευρέως αναγνωρισμένα και επιβραβεύουν τις πιο δυναμικές εταιρείες της Ευρώπης. Ανυπομονούμε για τον επόμενο γύρο της διαδικασίας αξιολόγησης, όπου μπορούμε να εξηγήσουμε σε περισσότερο βάθος το πώς καταφέρνουμε την επιχειρηματική επιτυχία”.

Ο θεσμός των European Business Awards αναγνωρίζει, αναδεικνύει και επιβραβεύει την πρόοδο ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, που χαρακτηρίζονται για την καινοτομία, την εμπορική τους επιτυχία και τη συνεισφορά τους στην οικονομία και κοινωνία. Η κριτική επιτροπή που αποτελείται από διακεκριμένες προσωπικότητες της επιχειρηματικής, πολιτικής και ακαδημαϊκής κοινότητας της Ευρώπης, επέλεξε 60 εταιρείες από την Ελλάδα, σε σύνολο 24.000 συμμετοχών από 33 ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που τοποθετεί τη χώρα μας στην 3η θέση της συνολικής κατάταξης των ευρωπαϊκών χωρών, σε αριθμό εταιρειών που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top