Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Porto Carras Grand Resort συμμετείχε στην Παγκόσμια Εκστρατεία Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών 2014
Ξενοδοχεία

Το Porto Carras Grand Resort συμμετείχε στην Παγκόσμια Εκστρατεία Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών 2014

Στην εκστρατεία έλαβαν μέρος περίπου 30 εθελοντές, μεταξύ των οποίων εργαζόμενοι και επισκέπτες του συγκροτήματος.

Το Porto Carras Grand Resort, συμμετείχε το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στην Παγκόσμια Εκστρατεία Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών 2014 με θέμα “Καθαρίζουμε ό,τι αφήσαμε πίσω μας στις παραλίες”. Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA συντονίζει την παγκόσμια αυτή δράση για 23η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, βρίσκοντάς το ξενοδοχείο αρωγό σε αυτήν την προσπάθεια.

Στην εκστρατεία αυτή έλαβαν μέρος περίπου 30 εθελοντές, μεταξύ των οποίων εργαζόμενοι και επισκέπτες του συγκροτήματος.

Η δράση ξεκίνησε από την παραλία του Porto Carras Sithonia 5* στις 11:00, όπου μοιράστηκαν νερά στους εθελοντές και δημιουργήθηκαν happenings για τους μικρούς φίλους με ζωγραφιές και παιχνίδια στην παραλία ώστε να αποκτήσουν δημιουργικά περιβαλλοντική συνείδηση. Ο καθαρισμός αποτέλεσε μια ευχάριστη εξόρμηση τόσο για το προσωπικό, αλλά και τους πελάτες του συγκροτήματος οι οποίοι μας συνεχάρησαν για αυτή μας τη πρωτοβουλία.

Τα αντικείμενα που συλλέχθηκαν, καταγράφηκαν σε ειδικές φόρμες για την αποστολή των στοιχείων στην Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA για την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων.

“Σκοπός της συμμετοχής μας στην Παγκόσμια Εκστρατεία Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών 2014 ήταν η κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, των νέων και των εργαζομένων για την προστασία και το σεβασμό του περιβάλλοντος. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το Porto Carras αποσπά διαρκώς διακρίσεις σε διεθνείς και εγχώριους διαγωνισμούς για την αειφόρο στρατηγική ανάπτυξη και την μακροπρόθεσμη περιβαλλοντική πολιτική που ακολουθεί”, ανέφερε η διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024