Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέες προοπτικές για το νομό Καστοριάς

Νέες προοπτικές για το νομό Καστοριάς

Νέες προοπτικές ανοίγονται για την τουριστική ανάπτυξη του νομού Καστοριάς με την ολοκλήρωση των έργων αναβάθμισης του αεροδρομίου. Το έργο της επέκτασης του αεροδρομίου προσγείωσης κατά ένα χιλιόμετρο θα δώσει […]

Νέες προοπτικές ανοίγονται για την τουριστική ανάπτυξη του νομού Καστοριά<.>ς με την ολοκλήρωση των έργων αναβάθμισης του αεροδρομίου<...>. Το έργο της επέκτασης του αεροδρομίου προσγείωσης κατά ένα χιλιόμετρο θα δώσει τη δυνατότητα προσγείωσης σε μεγάλα αεροσκάφη τύπου Boeing και Tupolev από τις ανατολικές χώρες της Ευρώπης, γεγονός που αναμένεται ότι θα δώσει νέα πνοή στην οικονομία της περιοχής.

Παράλληλα, με την επέκταση του αεροδιαδρόμου στα 2.800 μέτρα, θα εκσυγχρονισθούν και οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Το έργο, ύψους 5 δισεκατομμυρίων δραχμών, θα ολοκληρωθεί μέχρι την άνοιξη του 2002.

Σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Φίλιππο Πετσάλνικο, βουλευτή ΠΑΣΟΚ Καστοριάς, η επέκταση του αεροδρομίου θα ευνοήσει την οικονομία και συγκεκριμένα την παραγωγική δραστηριότητα του κλάδου γούνας, κύριο εξαγωγικό προϊόν της περιοχής στη διεθνή αγορά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024