Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ American Airlines ανακοίνωσε τις μεγαλύτερες ζημίες στην ιστορία της

Η American Airlines ανακοίνωσε τις μεγαλύτερες ζημίες στην ιστορία της

Τις μεγαλύτερες ζημιές στην ιστορία της ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία American Airlines -αεροσκάφη της οποίας χρησιμοποιήθηκαν για την επίθεση στο World Trade Center- κατά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του γ’ […]

Τις μεγαλύτερες ζημιές στην ιστορία της ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία American Airlines<.> -αεροσκάφη της οποίας χρησιμοποιήθηκαν<...> για την επίθεση στο World Trade Center- κατά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του γ' τριμήνου.

Συγκεκριμένα η AMR Corp -μητρική εταιρία της AA- ανακοίνωσε καθαρές ζημιές 414 εκατ. δολάρια, ή 2,68 δολάρια ανά μετοχή, σε σύγκριση με κέρδη 322 εκατομμυρίων δολαρίων, ή 1,91 δολάριο ανά μετοχή, για την ίδια περυσινή περίοδο. "Είμαστε στο μέσον της χειρότερης χρηματοοικονομικής κρίσης στην ιστορία της αεροπορικής βιομηχανίας" δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της AMR Ντον Κάρτι.

Στο ίδιο διάστημα, τα έσοδα από την κίνηση των επιβατών της American Airlines έπεσαν κατά 22% στα 3,44 δισ. δολάρια. Οι καθαρές ζημιές περιλαμβάνουν και τα έκτακτα έξοδα ύψους 397 εκατομμυρίων δολαρίων που συνδέονται άμεσα με τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, δεδομένου ότι δύο από τα τέσσερα αεροσκάφη που χρησιμοποιήθηκαν ανήκαν στην American Airlines.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024