Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Paypal εγκαινιάζει στην Ελλάδα την τραπεζική υπηρεσία Top Up
Πληρωμές

Η Paypal εγκαινιάζει στην Ελλάδα την τραπεζική υπηρεσία Top Up

Η νέα υπηρεσία σημαίνει ότι οι online καταναλωτές στην Ελλάδα δε χρειάζονται πλεόν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, όταν πληρώνουν με Paypal.

H PayPal, η εταιρεία με ηγετική θέση στις παγκόσμιες διαδικτυακές πληρωμές, λανσάρει τώρα την υπηρεσία top-up στην Ελλάδα. Η τραπεζική αυτή υπηρεσία ανανέωσης επιτρέπει στους πελάτες να μεταφέρουν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό τους σε ένα λογαριασμό PayPal, προκειμένου να προβούν σε πληρωμές online, χωρίς τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Με την νέα αυτή υπηρεσία, όσοι διαθέτουν λογαριασμό στην PayPal έχουν τώρα τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα πιο απλό και ασφαλή τρόπο πληρωμής online, χωρίς να απαιτείται η κατοχή πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μέσω της τράπεζας Eurobank Ergasias ΑΕ, ενώ η PayPal σκοπεύει να προσθέσει και άλλες τράπεζες στο δίκτυο συνεργατών.

Καθώς η PayPal δεν κοινοποιεί προσωπικά οικονομικά στοιχεία όταν εξουσιοδοτεί τις διαδικτυακές συναλλαγές, η πληρωμή μέσω PayPal εξακολουθεί να είναι μια πιο ασφαλής μέθοδος πληρωμής, αφού τα στοιχεία της κάρτας ή της τράπεζας δεν παραμένουν στη διάθεση της ιστοσελίδας της εκάστοτε επιχείρησης. Με την χρήση της τραπεζικής υπηρεσίας top up και της πληρωμής μέσω PayPal, καθίσταται ευκολότερη η διαχείριση προσωπικών εξόδων, αφού στο τέλος του μήνα οι χρήστες δεν λαμβάνουν λογαριασμούς καρτών με χρεώσεις-έκπληξη.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε τις υπηρεσίες top up και στην Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτόν, οι Έλληνες κάτοχοι λογαριασμού θα αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο των οικονομικών τους, κάνοντας παράλληλα χρήση της απλούστατης και ιδιαίτερα ασφαλούς μεθόδου πληρωμής σε εκατομμύρια ιστοσελίδες ανά τον κόσμο”, δήλωσε η Ganna Yevtushenko, Head of Business Development της PayPal στην Κεντρο-Ανατολική Ευρώπη.

Πλεονεκτήματα της υπηρεσίας τραπεζικής ανανέωσης top up
1. Μικρότερο ρίσκο – ο λογαριασμός πιστώνεται πριν από την αγορά
2. Έλεγχος εξόδων – ξοδεύετε ανάλογα με το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού σας
3. Δυνατότητα αγορών σε όλο τον κόσμο – πρόσβαση σε εκατομμύρια ιστοσελίδες παγκοσμίως  
4. Οικονομία – καμία χρέωση για τη χρήση του top up και για τη μεταφορά χρημάτων
5. Ασφάλεια – κανένα προσωπικό οικονομικό στοιχείο δεν απαιτείται για την πραγματοποίηση αγορών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024