Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣτην ICTS Hellas η ασφάλεια του Λιμένα Μυκόνου
Λιμένες

Στην ICTS Hellas η ασφάλεια του Λιμένα Μυκόνου

Η ανανέωση της συνεργασίας της ICTS Hellas με το Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου θα είναι ετήσιας διάρκειας και αφορά υπηρεσίες ελέγχου ασφαλείας των υπόχρεων κατά ISPS πλοίων ακτοπλοΐας και κρουαζιέρας οχημάτων, επιβατών αποσκευών και φορτίων.

Στην περαιτέρω ανάπτυξη της κρουαζιέρας και στη διασφάλιση του μέγιστου επίπεδου ασφαλείας για τους επισκέπτες και τους λοιπούς χρήστες του λιμανιού της Μυκόνου στοχεύει η ανανέωση της συνεργασίας της ICTS Hellas με το Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου. Η νέα συνεργασία θα είναι ετήσιας διάρκειας (Οκτώβριος 2014 – Σεπτέμβριος 2015) και αφορά υπηρεσίες ελέγχου ασφαλείας των υπόχρεων κατά ISPS πλοίων ακτοπλοΐας και κρουαζιέρας οχημάτων, επιβατών αποσκευών και φορτίων. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνεται ο έλεγχος επιβατών κρουαζιέρας και των αποσκευών τους καθώς και ο έλεγχος οχημάτων για επικίνδυνες ύλες όπως εκρηκτικά, με τη χρήση εκπαιδευμένων σκύλων (βιοανιχνευτές Κ9).
Στόχος της ICTS Hellas είναι να μεταφέρει τη τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει σε έργα διαχείρισης επιβατών κρουαζιέρας στους Λιμένες της Κέρκυρας, της Κω, του Ηρακλείου και του Πειραιά, σε έρευνες ικανοποίησης επιβατών κρουαζιέρας που έχει διεξαγάγει για λογαριασμό των Οργανισμών Λιμένων Κέρκυρας και Ηρακλείου καθώς και σε έργα ελέγχου φορτίων με τη χρήση εκπαιδευμένων σκύλων  – βιοανιχνευτών Κ9 στον Λιμένα Πάτρας.
Σημειώνεται ότι το 2013 η Μύκονος ήταν το 4ο λιμάνι της χώρας σε κατάπλους πλοίων κρουαζιέρας (485) και το 5ο σε αφίξεις επιβατών κρουαζιέρας (587.501).
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024