Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ eNett και η Cornerstone συνεργάζονται για να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις πληρωμών για TMCs
Τεχνολογία

Η eNett και η Cornerstone συνεργάζονται για να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις πληρωμών για TMCs

Από κοινού, η eNett και η Cornerstone προσφέρουν τώρα στους TMCs πρόσβαση στους Virtual Account Numbers (VAN) μέσω μιας νέας ολοκληρωμένης λύσης άμεσης χρέωσης ξενοδοχείου, που μεταδίδει αυτόματα εντολές πληρωμής και στοιχεία στο ξενοδοχείο.

Η eNett International, ο κορυφαίος πάροχος B2B ταξιδιωτικών λύσεων πληρωμής και η Cornerstone Information Systems, μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες τουριστικής τεχνολογίας στον κόσμο, συνεργάστηκαν για να αναπτύξουν μία καινοτόμο λύση άμεσης πληρωμής των χρέωσεων ενός ξενοδοχείου για εταιρείες Τravel Μanagement (TMCs).

O χειρισμός των πληρωμών και των συνδιαλλαγών χέρι με χέρι κοστίζει στην τουριστική βιομηχανία ετησίως 1,5 δισ. δολ. Οι τρέχουσες διαδικασίες των TMCs για την άμεση πληρωμή των ξενοδοχειακών χρεώσεων παρουσιάζει ανεπάρκειες, με ένα υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα να χάνεται σε επανειλημμένες κλήσεις και φαξ.

Απο κοινού, η eNett και η Cornerstone προσφέρουν τώρα στους TMCs πρόσβαση στους Virtual Account Numbers (VAN) μέσω μιας νέας ολοκληρωμένης λύσης άμεσης χρέωσης ξενοδοχείου, που μεταδίδει αυτόματα εντολές πληρωμής και στοιχεία στο ξενοδοχείο. Η λύση αυτή είναι διαθέσιμη μέσω της Travelport Travel Commerce Platform, καθώς και άλλων GDSs, και δεν απαιτεί καμία αλλαγή στα υφιστάμενα συστήματα back-end.

Οι VANs δημιουργούνται αυτόματα από αριθμούς MasterCard για πληρωμές προμηθευτών και μπορεί να περιλαμβάνουν παραμέτρους πληρωμής, όπως ποσότητα, νόμισμα και ημερομηνία, καθιστώντας τα έναν πολύ ασφαλή τρόπο για να πληρώσει κάποιος ή να πληρωθεί.

Με τη χρήση VAN, οι TMCs δεν είναι ανάγκη πλέον να χρησιμοποιούν την προσωπική ή εταιρική πιστωτική κάρτα του ταξιδιώτη, εξοικονομώντας χρόνο επεξεργασίας, ενώ βελτιώνονται παράλληλα η συναλλαγή, η χρήση και ο έλεγχος του κόστους. Οι VAN βοηθούν επίσης τους διαχειριστές ταξιδιών στην καλύτερη εξυπηρέτηση των εταιρικών πελατών τους, παρέχοντας μεγαλύτερο έλεγχο επί των πληρωμών τους με την αυτόματη σύνδεση αυτών των πληρωμών με την εταιρική πολιτική και την εξάλειψη των μη εγκεκριμένων χρεώσεων. Η συναλλαγή σε πραγματικό χρόνο, που συνδέεται με το εργαλείο αναφοράς χρεώσεων της Cornerstone, μειώνει σημαντικά το χρόνο που δαπανάται από τον εταιρικό ταξιδιώτη σε επίπονες διαδικασίες υποβολής εκθέσεων.

Με την αξιοποίηση του μοναδικού χρηματοδοτικού μοντέλου της eNett, οι TMCs όλων των μεγεθών μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στους VAN χωρίς την ανάγκη για χρονοβόρες πιστοληπτικές αξιολογήσεις. Οι απλουστευμένες διαδικασίες on-board της eNett σημαίνουν ότι TMC και οι εταιρικοί πελάτες τους μπορούν να οργανωθούν και να λειτουργήσουν μέσα σε λίγες μέρες. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση για αλλαγή των τραπεζικών σχέσεων και υπάρχουν επίσης πολλές χαμηλού κόστους επιλογές FX διαθέσιμες σε 27 διαφορετικά νομίσματα. Επιπλέον, οι πελάτες eNett μπορούν να κερδίσουν εκπτώσεις για τις συναλλαγές που πληρώνονται με VAN άμεσα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024