Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Στοχευμένη προβολή της Μυκόνου σε Γαλλία και Κίνα

Τατιάνα Ρόκου - 20 Οκτώβριος 2014, 13:03

Νέο ρεκόρ αφίξεων σημειώνει φέτος η Μύκονος έναντι της περυσινής τουριστικής χρονιάς. Οι αφίξεις του εννεαμήνου (Ιανουάριος-Σεπτέμβριος) του 2014 είχαν αύξηση κατά 38% περίπου, υπερδιπλάσια της μέσης αύξησης της χώρας (15%).


Στοχευμένες δράσεις του προγράμματος της τουριστικής προβολής ολοκλήρωσε ο Δήμος Μυκόνου σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων MTC Group. Συγκεκριμένα, το διάστημα 23-25 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα της γαλλικής τηλεοπτικής εκπομπής “Adrenaline”, με την συμβολή του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας. Η εκπομπή, που εξειδικεύεται στα activities, το stand up paddle και το kite surf, θα μεταδοθεί στο κανάλι “Equipe 21”, στοχεύοντας σε εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές που πραγματοποιούν ταξίδια στο εξωτερικό, προκειμένου να επιδοθούν σε θαλάσσιες δραστηριότητες.

Ακόμη, στις 9 Οκτωβρίου οργανώθηκε η επίσκεψη της δημοσιογράφου Sophie Ibbotson, δημοσιογράφου που αρθρογραφεί για λογαριασμό της κινεζικής έκδοσης του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού “Travel & Leisure”, με στόχο την ανάδειξη του προορισμού σε επιλεγμένο κοινό Κινέζων που ταξιδεύουν εκτός συνόρων. Οι δύο δράσεις προβολής εντάσσονται στο γενικότερο πλάνο που είχε οργανωθεί από την περασμένη χρονιά, στο πλαίσιο των επαφών και συναντήσεων στη διάρκεια διεθνών εκθέσεων τουρισμού.

Τονίζεται ότι νέο ρεκόρ αφίξεων σημειώνει φέτος η Μύκονος έναντι της περυσινής –εξ ίσου επιτυχημένης– τουριστικής χρονιάς. Σύμφωνα με προσωρινά στοιχεία που δημοσιοποίησε ο ΣΕΤΕ, οι αφίξεις του εννεαμήνου (Ιανουάριος-Σεπτέμβριος) του 2014 είχαν αύξηση κατά 38% περίπου, υπερδιπλάσια της μέσης αύξησης της χώρας που ήταν της τάξης του 15%, ενώ μόνο το Σεπτέμβριο αυξήθηκαν έναντι του αντίστοιχου μήνα του 2013 κατά 30%, πράγμα που αποδεικνύει ότι επιτυγχάνεται και ο στόχος της διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top