Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Αναστολή της στάσης εργασίας των ελεγκτών ενάεριας κυκλοφορίας στις 23/10

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Οκτώβριος 2014, 15:10

Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας ανακοινώνει ότι αναστέλλει την τετράωρη στάση για την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου και παράλληλα θα καταθέσει έφεση για την απόφαση.


Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ), συμμορφούμενη με την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία έκρινε την τετράωρη στάση παράνομη για  τυπικούς λόγους και όχι επί της ουσίας των αιτημάτων μας (τα τέλη διαδρομής να μη χρησιμοποιούνται για την πληρωμή δανειακών  συμβάσεων της χώρας, προσλήψεις) αναστέλλει την τετράωρη στάση για την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου και παράλληλα θα καταθέσει έφεση για την απόφαση.

Επίσης, καταγγέλλει τον διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροποριας (ΥΠΑ) κ. Δημήτριο Κούκη και το υπουργείο “διότι με τις ενέργειές τους ουσιαστικά έχουν  απαγορεύσει το δικαίωμα της απεργίας που είναι κατοχυρωμένο βάσει του συντάγματος”. Παράλληλα θα συγκαλέσει “έκτατη γενική συνέλευση με θέματα νέες απεργιακές κινητοποιήσεις, τη σωτηρία της εναέριας κυκλοφορίας της χώρας, τρόπους αντιμετώπισης της απαξίωσης και της μη εφαρμογής των Ευρωπαϊκών Κανονισμών από την Διοίκηση της ΥΠΑ και το υπουργείο”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top