Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Iberia επαναφέρει τις πτήσεις Αθήνα – Μαδρίτη σε ετήσια βάση
Αεροπορικές εταιρείες

Η Iberia επαναφέρει τις πτήσεις Αθήνα – Μαδρίτη σε ετήσια βάση

Οι πτήσεις της Iberia θα αναχωρούν από το αεροδρόμιο της Αθήνας κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, με αναχώρηση από τη Μαδρίτη τις ίδιες ημέρες. Η επέκταση της απευθείας σύνδεσης μεταξύ της Αθήνας και της Μαδρίτης καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της κίνησης όχι μόνο μεταξύ των δύο πόλεων, αλλά και κυρίως προς την άκρως ενδιαφέρουσα αγορά της Λατ. Αμερικής.

H Iberia εντάσσει το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στους προορισμούς που θα εξυπηρετεί καθ’όλη τη διάρκεια του έτους. Σε συνέχεια της καθημερινής σύνδεσης της Μαδρίτης με την ελληνική πρωτεύουσα κατά τη θερινή περίοδο, η ισπανική αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει και κατά τη χειμερινή περίοδο, με 3 απευθείας πτήσεις εβδομαδιαίως.

Τα νέα δρομολόγια διευρύνουν το δίκτυο προορισμών που εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο της Αθήνας και τις δυνατότητες επιλογής του επιβατικού κοινού. Η επέκταση της απευθείας σύνδεσης μεταξύ της Αθήνας και της Μαδρίτης καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της κίνησης όχι μόνο μεταξύ των δύο πόλεων, αλλά και προς όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί η Iberia από τη Μαδρίτη προς όλο τον κόσμο και κυρίως προς την άκρως ενδιαφέρουσα αγορά της Λατινικής Αμερικής, σε προορισμούς όπως η Μαγιόρκα, η Λισαβόνα, το Μπουένος Άιρες, το Μεξικό, Μοντεβιδέο, το Σάο Πάολο και το Σαντιάγκο της Χιλής.


Η διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, ο πρέσβης της Ισπανίας, κ. Alfonso Lucini, η Head of Sales for Europe & Africa της Iberia, κα Celia Muñoz Espin & η Commercial Manager (Greece, Turkey & Cyprus) της British Airways & Iberia κα Freddie Stier.


Ο CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κ. Γιάννης Παράσχης, με την ευκαιρία της επέκτασης του δρομολογίου Αθήνα-Μαδρίτη της Iberia σε ετήσια βάση, δήλωσε: “Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η απόφαση της Iberia να επεκτείνει το δρομολόγιο Αθήνα – Μαδρίτη σε ετήσια βάση. Η επιλογή αυτή όχι μόνο διευρύνει τη συνδεσιμότητα μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας, αλλά προσφέρει παράλληλα στους επιβάτες τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν το δίκτυο της Iberia στη Ν. Αμερική. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη δέσμευση και την πίστη της εταιρείας στην αγορά της Αθήνας, καθώς και την άριστη συνεργασία που διατηρούμε σε όλους τους τομείς. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών θα συνεχίσει με συνέπεια να στηρίζει τις αναπτυξιακές προσπάθειες της Iberia, όπως και όλων των αεροπορικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιό μας, παρέχοντας κίνητρα και υποστήριξη για την προώθηση και την ενίσχυση της παρουσίας τους στην αγορά της Αθήνας”.
 
Οι πτήσεις της Iberia θα αναχωρούν από το αεροδρόμιο της Αθήνας κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 16:00 και θα φθάνουν στη Μαδρίτη στις 18:50, ενώ θα αναχωρούν από την ισπανική πρωτεύουσα τις ίδιες ημέρες στις 10:50, με ώρα άφιξης στην Αθήνα 15:15.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα πτήσεων Αθήνα – Μαδρίτη – Αθήνα

 

Αριθμός Πτήσης

Αναχώρηση από Αθήνα

Άφιξη στη Μαδρίτη

Αθήνα – Μαδρίτη

IB3151

Τρίτη – Πέμπτη – Κυριακή

16:00 τοπική ώρα

 

18:50 τοπική ώρα

 

Αριθμός Πτήσης

Αναχώρηση από Μαδρίτη

Άφιξη στην Αθήνα

Μαδρίτη – Αθήνα

IB3150

Τρ. Πέμ. & Κυρ. στις

10:50 τοπική ώρα

15:15 τοπική ώρα

 

Iberia

Στη φωτογραφία, από αριστερά η διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, η Head of Sales for Europe & Africa της Iberia, κα Celia Muñoz Espin και ο πρέσβης της Ισπανίας, κ. Alfonso Lucini.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024