Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Fam trip γερμανικών πρακτορείων MICE από την AFEA Travel and Congress Services

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Οκτώβριος 2014, 09:58

Στόχος του fam trip με συμμετοχή 10 μεγάλων MICE εταιριών της Γερμανίας ήταν η γνωριμία της γερμανικής MICE αγοράς με τον προορισμό της Αθήνας και τις συνεδριακές υποδομές της πόλης, καθώς και τις δυνατότητες διοργάνωσης θεματικών προγραμμάτων.


Με πρωτοβουλία της εταιρείας AFEA Travel and Congress Services διοργανώθηκε στην Αθήνα από τις 16 έως τις 19 Οκτωβρίου 2014, ταξίδι εξοικείωσης με συμμετοχή 10 μεγάλων MICE εταιρειών της Γερμανίας. Οι εταιρίες που συμμετείχαν διαθέτουν γραφεία σε διαφορετικές πόλεις της Γερμανίας, όπως Στουτγάρδη, Φρανκφούρτη, Κολωνία, Μόναχο και Νυρεμβέργη.

Οι επισκέπτες φιλοξενήθηκαν στο Athenaeum InterContinental και χορηγός της αεροπορικής τους μετακίνησης ήταν η Aegean Airlines. Σημαντική ήταν και η συνδρομή του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Αττικής, οι οποίοι παρέθεσαν επίσημο γεύμα στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης, με παρουσία στελεχών του οργανισμού.

Στόχος του fam trip ήταν η γνωριμία της γερμανικής MICE αγοράς με τον προορισμό της Αθήνας και τις συνεδριακές υποδομές της πόλης, καθώς και τις δυνατότητες διοργάνωσης θεματικών προγραμμάτων. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους, οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν σημαντικούς συνεδριακούς χώρους και χώρους εκδηλώσεων, αλλά παράλληλα και σημαντικά αξιοθέατα, όπως η Ακρόπολη και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Η ομάδα της AFEA έχοντας στόχο την συνεχή προβολή της χώρας και την προσέλκυση συνεδρίων και θεματικού τουρισμού, θα συνεχίσει να επενδύει σε παρόμοιες ενέργειες προώθησης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top