Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Travel Massive Athens TBEX Party στα πλαίσια του TBEX Europe 2014

Θοδωρής Κουμέλης - 30 Οκτώβριος 2014, 09:30

Το Travel Massive Athens TBEX Party πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και παρευρέθηκαν περισσότεροι από 200 ταξιδιωτικοί bloggers και επαγγελματίες του τουρισμού.


Η Travelplanet24 και το Dopios διοργάνωσαν το πάρτι της διεθνής κοινότητας Travel Massive στην Αθήνα.
Το πάρτι του Travel Massive στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, στον χώρο εκδηλώσεων του Impact Hub Athens στο κέντρο της Αθήνας, με την υποστήριξη της εταιρείας Travel Blog Success, τη χορηγία των τυριών και παραδοσιακών εδεσμάτων από το Τυροκομείο Κωσταρέλου και την ευγενική προσφορά Metaxa με μέλι από την εταιρεία W.S Karoulias. Η εκδήλωση διοργανώθηκε και χορηγήθηκε από το Travelplanet24 και το Dopios, μέσα από την διεθνή κοινότητα του Travel Massive, η οποία δίνει την ευκαιρία να διοργανωθούν εκδηλώσεις τοπικού χαρακτήρα για την γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων διαφόρων ταξιδιωτικών και τουριστικών επιχειρήσεων, travel bloggers και δημοσιογράφων.

Στην εκδήλωση του Travel Massive Athens  που διοργανώθηκε στα πλαίσια του “Travel Bloggers Exchange - TBEX Europe 2014” παρευρέθηκαν περισσότεροι από 200 ταξιδιωτικοί bloggers και συγγραφείς τουριστικών media από όλο τον κόσμο και επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς του τουριστικού κλάδου, όπως εκπρόσωποι ξενοδοχείων της Αθήνας, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες και δημοσιογράφοι.

Οι συναντήσεις Travel Massive Athens ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο του 2013 και θα πραγματοποιούνται κάθε τέσσερις μήνες με σκοπό να δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες του χώρου να ανταλλάσουν τις απόψεις τους και να παρουσιάσουν καινοτόμες ιδέες των δραστηριοτήτων τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθούν την ομάδα Travel Massive Athens, να μαθαίνουν νέα για τις δραστηριότητες της, καθώς και να ενημερώνονται για μελλοντικές εκδηλώσεις μέσα από το facebook group, Travel Massive Athens.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top