Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνέδριο με αντικείμενο τις σύγχρονες τεχνολογίες στον τουρισμού, στην Αλεξανδρούπολη
Συνέδρια

Συνέδριο με αντικείμενο τις σύγχρονες τεχνολογίες στον τουρισμού, στην Αλεξανδρούπολη

Το συνέδριο 'Σύγχρονες Τεχνολογίες στην Υπηρεσία του Τουρισμού' έχει στόχο την ανάλυση προοπτικών και των σύγχρονων τάσεων στον τουρισμό, αλλά και την προσέγγιση επιτυχημένων πρακτικών και την ανάδειξη του ρόλου των Νέων Τεχνολογιών στον τομέα του τουρισμού.

Διεθνές συνέδριο με θέμα “Σύγχρονες Τεχνολογίες στην Υπηρεσία του Τουρισμού” πραγματοποιείται σήμερα στο ξενοδοχείο Astir Egnatia, στην Αλεξανδρούπολη.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ως Επικεφαλής Εταίρος του έργου Joint Tourism Initiative Targeting Heritage / Κοινή τουριστική πρωτοβουλία, που στοχεύει στην πολιτιστική κληρονομιά και ακρωνύμιο JTI TARGET, του Προγράμματος Διασυνοριακής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013.

Το συνέδριο έχει στόχο την ανάλυση προοπτικών και των σύγχρονων τάσεων στον τουρισμό, αλλά και την προσέγγιση επιτυχημένων πρακτικών και την ανάδειξη του ρόλου των Νέων Τεχνολογιών στον τομέα του τουρισμού.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς καταξιωμένοι εισηγητές της ακαδημαϊκής κοινότητας και του τουρισμού θα απευθύνουν ομιλίες σχετικά με το θεματικό πολιτιστικό τουρισμό, το ρόλο του ψηφιακού marketing και τις σύγχρονες τάσεις του διαδικτυακού και mobile marketing στον τουρισμό, τον τρόπο σχεδιασμού της τουριστικής πρακτικής σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Επίσης, θα αναλυθούν καλές πρακτικές και εμπειρίες τουριστικής επανεκκίνησης και τουρισμού τρίτης ηλικίας.

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν με χαιρετισμό του περοιφερειάρχη Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, κ. Γεώργιου Παυλίδη, ενώ ομιλία πραγματοποιεί και η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, ιδρύτρια και γενικής διευθύντρια της Travel Media Applications.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024