Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο συνέδριο του IHG διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα
Συνέδρια

Το συνέδριο του IHG διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα

Η κα Όλγα Κεφαλογιάννη επισήμανε το θετικό γεγονός τέλεσης στην Αθήνα ενός συνεδρίου με παγκόσμια εμβέλεια, όποως αυτό του IHG στο χώρο του τουρισμού, ενώ αναφέρθηκε στις πολιτικές που υλοποιούνται για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, στα αποτελέσματα και τις προοπτικές.

Στους βασικούς άξονες της εφαρμοζόμενης τουριστικής πολιτικής και στη “στροφή” προς τον ποιοτικό τουρισμό, αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας την περασμένη Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, στο συνέδριο του Ομίλου Intercontinental Hotels Group (IHG). Το συνέδριο, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Athens, από 3 έως 7 Νοεμβρίου, θεωρείται ως μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις του Ομίλου.

Θέμα του συνεδρίου ήταν “Διαμορφώνοντας το μέλλον μας” (Shaping our Future) και συμμετείχαν ιδιοκτήτες, γενικοί διευθυντές και υψηλόβαθμα στελέχη ξενοδοχείων του Ομίλου.

Η κα Κεφαλογιάννη επισήμανε το θετικό γεγονός τέλεσης στην Αθήνα ενός συνεδρίου με παγκόσμια εμβέλεια στο χώρο του τουρισμού. Αναφέρθηκε στις πολιτικές που υλοποιούνται για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, στα αποτελέσματα και τις προοπτικές.

“Χωρίς να εγκαταλείπουμε τα στοιχεία, που μας καθιέρωσαν παγκοσμίως ως τουριστικό προορισμό, σήμερα, ανασυνθέτουμε το τουριστικό μας προϊόν, δίνοντας έμφαση στον εμπλουτισμό του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών και στην ποιοτική βελτίωση” ανέφερε μεταξύ άλλων η υπουργός, επισημαίνοντας ότι τα αποτελέσματα δικαιώνουν τις επιλογές και διαμορφώνουν συνθήκες μεγαλύτερης ανάπτυξης τα επόμενα xρόνια”, τόνισε η υπουργός Τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024