Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Διεθνές συνέδριο τουρισμού 'Destination Thessaloniki' στη Philoxenia

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Νοέμβριος 2014, 12:53

Σκοπός του διεθνούς συνεδρίου ‘Destination: Thessaloniki’είναι να αναδείξει τις υποδομές και την προοπτική της πόλης της Θεσσαλονίκης ως προορισμό για διεθνείς διοργανώσεις, συνεδριακού και εκθεσιακού, επιστημονικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.


Tο Thessaloniki Convention Bureau θα συμμετάσχει στην 30η Διεθνή Έκθεση Philoxenia, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 13 έως και τις 16 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Περίπτερο 15, stand 22). Στην διάρκεια των τριών ημερών που διαρκεί η 30ή Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, το TCB θα πραγματοποιήσει ραντεβού με επισκέπτες μέσω του εκτεταμένου προγράμματος Προσκεκλημένων Εμπορικών Επισκεπτών (Hosted Buyers), το οποίο φιλοξενεί κάθε χρόνο αγοραστές από 50 και πλέον χώρες που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα ως προορισμό. Ακόμη, η συμμετοχή του TCB στοχεύει στην επαφή με τους παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας της περιοχής για την προσέλκυση μελών.
 
Στο πλαίσιο της έκθεσης , η ΔΕΘ–HELEXPO, σε συνδιοργάνωση με το Thessaloniki Convention Bureau (TCB) και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, διοργανώνει διεθνές συνέδριο με θέμα “Destination: Thessaloniki” την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, στην αίθουσα “Αιμίλιος Ριάδης”.
 
Σκοπός του είναι να αναδείξει τις υποδομές και την προοπτική της πόλης της Θεσσαλονίκης ως προορισμό για διεθνείς διοργανώσεις, συνεδριακού και εκθεσιακού, επιστημονικού και πολιτιστικού χαρακτήρα. Στο συνέδριο συμμετέχουν με εισηγήσεις τους, διευθυντές Convention Bureaux εξωτερικού, διοργανωτές μεγάλων πολιτιστικών εκδηλώσεων καθώς και εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου. Ακόμη θα γίνει παρουσίαση σχετικά με το Ambassadors Programe  του TCB, το οποίο προορίζεται να υποστηρίζει και να βοηθά αμερόληπτα τουs ambassadors (πρεσβευτές), τους τοπικούς εκείνους παράγοντες, ιατρούς, ακαδημαϊκούς, τους κορυφαίους στον κλάδο τους επαγγελματίες που δύνανται να διεκδικήσουν και στη συνέχεια να φιλοξενήσουν συνέδρια στη Θεσσαλονίκη.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top