Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΔιεθνές συνέδριο τουρισμού 'Destination Thessaloniki' στη Philoxenia
MICE

Διεθνές συνέδριο τουρισμού 'Destination Thessaloniki' στη Philoxenia

Σκοπός του διεθνούς συνεδρίου ‘Destination: Thessaloniki’είναι να αναδείξει τις υποδομές και την προοπτική της πόλης της Θεσσαλονίκης ως προορισμό για διεθνείς διοργανώσεις, συνεδριακού και εκθεσιακού, επιστημονικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.

Tο Thessaloniki Convention Bureau θα συμμετάσχει στην 30η Διεθνή Έκθεση Philoxenia, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 13 έως και τις 16 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Περίπτερο 15, stand 22). Στην διάρκεια των τριών ημερών που διαρκεί η 30ή Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, το TCB θα πραγματοποιήσει ραντεβού με επισκέπτες μέσω του εκτεταμένου προγράμματος Προσκεκλημένων Εμπορικών Επισκεπτών (Hosted Buyers), το οποίο φιλοξενεί κάθε χρόνο αγοραστές από 50 και πλέον χώρες που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα ως προορισμό. Ακόμη, η συμμετοχή του TCB στοχεύει στην επαφή με τους παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας της περιοχής για την προσέλκυση μελών.
 
Στο πλαίσιο της έκθεσης , η ΔΕΘ–HELEXPO, σε συνδιοργάνωση με το Thessaloniki Convention Bureau (TCB) και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, διοργανώνει διεθνές συνέδριο με θέμα “Destination: Thessaloniki” την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, στην αίθουσα “Αιμίλιος Ριάδης”.
 
Σκοπός του είναι να αναδείξει τις υποδομές και την προοπτική της πόλης της Θεσσαλονίκης ως προορισμό για διεθνείς διοργανώσεις, συνεδριακού και εκθεσιακού, επιστημονικού και πολιτιστικού χαρακτήρα. Στο συνέδριο συμμετέχουν με εισηγήσεις τους, διευθυντές Convention Bureaux εξωτερικού, διοργανωτές μεγάλων πολιτιστικών εκδηλώσεων καθώς και εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου. Ακόμη θα γίνει παρουσίαση σχετικά με το Ambassadors Programe  του TCB, το οποίο προορίζεται να υποστηρίζει και να βοηθά αμερόληπτα τουs ambassadors (πρεσβευτές), τους τοπικούς εκείνους παράγοντες, ιατρούς, ακαδημαϊκούς, τους κορυφαίους στον κλάδο τους επαγγελματίες που δύνανται να διεκδικήσουν και στη συνέχεια να φιλοξενήσουν συνέδρια στη Θεσσαλονίκη.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024