Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

Tο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza συνεργάζεται με τη Mikenopa Hellas

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 November 2014, 12:10

Όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα προνόμια της ασύρματης και ενσύρματης σύνδεσης υψηλών ταχυτήτων στο Internet σε όλους τους ιδιωτικούς και κοινόχρηστους χώρους του NJV Athens Plaza, μέσω του πλήρως αυτοματοποιημένου αναβαθμισμένου συστήματος.


Η εταιρεία Mikenopa Hellas, η οποία ειδικεύεται στην παροχή Internet υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσιών Πληροφορικής για πολυτελή ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα, πρόσφατα εγκαινίασε τη συνεργασία της με το γνωστό ξενοδοχείο πέντε αστέρων NJV Athens Plaza στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, μέσω της υπηρεσίας Fast@Friendly Internet Access.

Όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα προνόμια της ασύρματης και ενσύρματης σύνδεσης υψηλών ταχυτήτων στο Internet σε όλους τους ιδιωτικούς και κοινόχρηστους χώρους, μέσω του πλήρως αυτοματοποιημένου αναβαθμισμένου συστήματος. Επιπλέον, σε όλους τους επισκέπτες παρέχεται τηλεφωνική υποστήριξη, 24 ώρες το 24ωρο / 365 ημέρες το χρόνο, χωρίς χρέωση. Επίσης, η εταιρεία Mikenopa Hellas, αναλαμβάνει όλες τις εξειδικευμένες τεχνολογικές ανάγκες για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και συνεδρίων στους χώρους του ξενοδοχείου, καθώς επίσης και την επί τόπου τεχνική υποστήριξη.

Ο κ. Ιωάννης Βαλαγιάννης, Country Director της Mikenopa Hellas, δήλωσε: ”Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι που συνεργαζόμαστε με ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, πετυχαίνοντας έναν ακόμη στόχο μας: να προσαρμόσουμε σε ένα κλασικό ξενοδοχείο με ιστορικό προφίλ την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μέσω της υπηρεσίας Fast@Friendly Internet Access για τους επισκέπτες του”.

Αναφορικά με τη συνεργασία αυτή η κα Αφροδίτη Αρβανίτη, διευθύντρια του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza, σημείωσε: ”Αποστολή μας είναι η ευχαρίστηση των εκλεκτών μας πελατών με την ιδιαίτερη πείρα την οποία έχουμε, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία και υπηρεσίες. Στο πλαίσιο της αποστολής μας αυτής, προχωράμε ακόμα παραπέρα προσφέροντας στους πελάτες μας αναβαθμισμένες υπηρεσίες high speed internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου μας σε συνεργασία με τη Mikenopa Hellas”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top