Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Σεμινάριο της Travelife για τον βιώσιμο τουρισμό σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου Κρήτης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Νοέμβριος 2014, 15:21

Στο σεμινάριο της Travelife στο Ηράκλειο Κρήτης αναλύθηκαν θέματα σχετικά με τον βιώσιμο τουρισμό, θέματα διαχείρισης ενέργειας, νερού, απορριμμάτων και χημικών. Επίσης, αναλύθηκαν θέματα σχετικά με την εταιρική κοινωνική ευθύνη, τους ανθρώπινους πόρους και τις αγορές.


Πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου με επιτυχία σεμινάριο σχετικά με την πιστοποίηση Travelife στο Ηράκλειο Κρήτης, με τη συμμετοχή σημαντικού αριθμού ξενοδοχείων.

Το σεμινάριο ηγήθηκε ο κ. Chris Tompson, με τη συμμετοχή της κας Larisa Birthwright, Travelife coordinator και του κ. Σωτήρη Μυλωνά, travelife auditor. Στο σεμινάριο αναλύθηκαν θέματα σχετικά με τον βιώσιμο τουρισμό, θέματα διαχείρισης ενέργειας, νερού, απορριμμάτων και χημικών. Επίσης, αναλύθηκαν θέματα σχετικά με την εταιρική κοινωνική ευθύνη, τους ανθρώπινους πόρους και τις αγορές. Τέλος, παρουσιάστηκε οι τρόπος συμμετοχής στο σύστημα Travelife.

To Travelife είναι ένα διεθνές πρόγραμμα πιστοποίησης βιώσιμης διαχείρισης ξενοδοχείων. Αριθμεί σήμερα 1.300 ξενοδοχεία-μέλη σε όλο τον κόσμο, τα οποία συνεχώς και βοηθά να βελτιώσουν τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις τους με αποδοτικό τρόπο ως προς το κόστος. Τα ξενοδοχεία που συμμορφώνονται με το πρότυπο Travelife αναγνωρίζονται επίσημα με το πρότυπο Travelife για τη προώθηση των επιτευγμάτων τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top