Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Συνεργασία του Δήμου Χανίων με το Σύλλογο Εστίασης και την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Νοέμβριος 2014, 09:56

Ο δήμαρχος Χανίων επεσήμανε, σε συνάντηση με τους ξενοδόχους των Χανίων, ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα φαινόμενα που αμαύρωναν κατά το παρελθόν την εικόνα που παρουσιάζουν σημεία-πόλοι έλξης για την πόλη, όπως η Παλιά Πόλη και το Ενετικό Λιμάνι.


Τους κεντρικούς άξονες, στους οποίους κινείται ο προγραμματισμός της δημοτικής αρχής των Χανίων για την προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων, που διαθέτει ο Δήμος Χανίων, καθώς και για την αντιμετώπιση των ζητημάτων, που προκύπτουν, από φαινόμενα, όπως η κατάληψη δημοσίων χώρων, η ηχορύπανση, κ.ά. παρουσίασε πρόσφατα ο δήμαρχος Χανίων, κ. Τάσος Βάμβουκας, στο πλαίσιο διαδοχικών συναντήσεων, που είχε με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εστίασης Ν. Χανίων και της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων.

Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Χανίων, “θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα φαινόμενα, που αμαύρωναν κατά το παρελθόν την εικόνα που παρουσιάζουν σημεία - πόλοι έλξης για την πόλη μας, όπως η Παλιά Πόλη και το Ενετικό Λιμάνι, σε συνεργασία πάντοτε με τους επιχειρηματίες των συγκεκριμένων περιοχών. “Θα πρέπει να επιτευχθεί μία ισορροπία προς όφελος τόσο των μονίμων κατοίκων, των επιχειρηματιών αλλά και των επισκεπτών των τουριστικών μας περιοχών, ώστε την ερχόμενη περίοδο η εικόνα, που παρουσιάζει η πόλη μας να είναι φιλικότερη και ελκυστικότερη προς τους δημότες και τους επισκέπτες της”, επεσήμανε ο κ. Βάμβουκας.Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος, κ. Μιχάλης Μπουρδαντωνάκης, και ο αντιπρόεδρος, κ. Ιωσήφ Φαραντάκης, του Συλλόγου Εστίασης Ν. Χανίων, καθώς και ο πρόεδρος, κ. Γιάννης Μαργαρώνης, και ο αντιπρόεδρος, κ. Γιώργος Τραχαλάκης, του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων (ΕΒΕΧ).

Στο μεταξύ, την αρωγή και τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων ζήτησε ο δήμαρχος Χανίων, προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης προς τους επισκέπτες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον πρόεδρο, κ. Μανώλη Γιαννούλη, και τον γραμματέα, κ. Κυριάκο Παπαδάκη, ο κ. Βάμβουκας εξήγησε τη φιλοσοφία της δημοτικής αρχής για την ανάπτυξη και τον τουρισμό, άκουσε τις προτάσεις των ξενοδόχων και ζήτησε τη συμμετοχή της Ένωσης, μέσω της διατύπωσης των προτάσεών της, στην εκπόνηση του προγραμματισμού της δημοτικής αρχής.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, κ. Γιάννης Μαράκης, καθώς και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου σε θέματα τουρισμού, κ. Μιχάλης Αρτεμάκης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top