Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

Συνεργασία της MIKOS με τον Έλληνα designer Ιωάννη Σταθογιάννη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 November 2014, 11:40

Τα σχέδια (συνολικά 10 διαφορετικά) του Έλληνα designer Ιωάννη Σταθογιάννη εφαρμόστηκαν χρησιμοποιώντας αξιόπιστες τεχνικές ψηφιακής εκτύπωσης πάνω σε υφασμάτινη βάση, για να δημιουργήσουν τη συλλογή έτοιμων μαξιλαριών (διαστάσεων 50x50εκ.)


Η ελληνική εταιρεία MIKOS - εισαγωγική αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και διανομής υφασμάτων επιπλώσεων & κουρτινών, ταπετσαριών τοίχου, επίπλων και διακοσμητικών αντικειμένων - εγκαινιάζει τη νέα της συνεργασία με τον πολλά υποσχόμενο Έλληνα designer, κ. Ιωάννη Σταθογιάννη.

Με σπουδές και διακρίσεις στο κλάδο των Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, αλλά και με πλούσια επαγγελματική σταδιοδρομία στον τουρισμό, δημιουργεί σχέδια επηρεασμένα από τους διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες με αναφορές και χρώματα γνώριμα στο καταναλωτικό κοινό.

Τα σχέδια (συνολικά 10 διαφορετικά) εφαρμόστηκαν χρησιμοποιώντας αξιόπιστες τεχνικές ψηφιακής εκτύπωσης πάνω σε υφασμάτινη βάση, για να δημιουργήσουν τη συλλογή έτοιμων μαξιλαριών (διαστάσεων 50x50εκ.) που είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στον εκθεσιακό χώρο της MIKOS (Μητροπόλεως 66) και την οποία μπορεί κανείς να δει εδώ.

Μέσα από την εν λόγω συλλογή δίνεται η δυνατότητα παραγωγής απόλυτα custom made προϊόντων, επιλέγοντας το σχέδιο της αρεσκείας σας και το είδος που θέλετε να το εφαρμόσετε (ύφασμα επιπλώσεως βραδυφλεγές για μαξιλάρια, κουβρ-λί, ύφασμα κουρτινών, ταπετσαρία τοίχου), καθιστώντας τα κατάλληλα για τον τουριστικό κλάδο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top