Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ημερίδες

Τα περιφερειακά αεροδρόμια καίριο θέμα στην Ημερίδα Αεροπορικών Θεμάτων του ΣΑΑΕ

Τατιάνα Ρόκου - 24 Νοέμβριος 2014, 11:16

Από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών κ. Ντίνο Φραντζεσκάκη έγινε, κατά την Ημερίδα Αεροπoρικών Θεμάτων, αναφορά στην ανάπτυξη των αερομεταφορών, τις θέσεις εργασίας και τα οικονομικά οφέλη για την ελληνική οικονομία, καθώς και τα περιφερειακά αεροδρόμια.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Αεροπορικών Θεμάτων του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών στις 20 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Electra Palace, με παρουσία κρατικών φορέων, εκπροσώπων του κλάδου, Συνδέσμους, Ενώσεις, Εκπροσώπων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, της Aegean Airlines, συστημάτων κρατήσεων, δημοσιογράφων κ.ά.
 
Στην ημερίδα περιλαμβάνονταν θέματα μείζονος ενδιαφέροντος. Από τον πρόεδρο κ. Ντίνο Φραντζεσκάκη έγινε ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, με αναφορά στην ανάπτυξη των αερομεταφορών, τις θέσεις εργασίας και τα οικονομικά οφέλη για την ελληνική οικονομία, καθώς και τα περιφερειακά αεροδρόμια.

Ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Τσοβίλης ανέλυσε λεπτομερώς τα θέματα της επίγειας εξυπηρέτησης και τα άμεσα και έμμεσα οφέλη σε θέσεις εργασίας, ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η “Εμπορευματική Ανάπτυξη για Ελλάδα και Εξωτερικό”, θέμα που παρουσίασε με εμπεριστατωμένη παρουσίαση ο κ. Αλέξιος Σιώρης, διευθυντής Εμπορευματικής Ανάπτυξης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Παράλληλη παρουσίαση έκανε και ο κ. Γιάννης Λεντζάκης, υπεύθυνος Εμπορευματικών Μεταφορών του ΣΑΑΕ.

Ακολούθησαν ερωτήσεις, απαντήσεις και τοποθετήσεις / διευκρινίσεις για τις συνθήκες των αερομεταφορών επιβατών και εμπορευμάτων, με αναφορά στην εποχικότητα στην λειτουργία του ΔΑΑ και τα προβλήματα του τουρισμού, καθώς και τις συνθήκες λειτουργίας του κλάδου και της αγοράς, ενώ πέραν των προβληματισμών ακούστηκαν πολλές θέσεις και εποικοδομητικές προτάσεις.
 
Οι προβληματισμοί των δημοσιογράφων υπήρξαν θετικό στοιχείο συνεισφοράς σε ιδέες για περαιτέρω συνεργασία. Η Ημερίδα Αεροπορικών Θεμάτων έληξε με συμμετοχή όλων των συμμετεχόντων σε δεξίωση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top