Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςTo 100% Hotel Show παρουσιάζει μοναδικά οnline "εργαλεία"
Εκθέσεις

To 100% Hotel Show παρουσιάζει μοναδικά οnline "εργαλεία"

Σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες στο Online Hospitality Strategy, το 100% Hotel Show ενσωματώνει δυναμικά τις νέες τεχνολογίες και δημιουργεί ένα διαδικτυακό interactive communication event στο χώρο του τουρισμού.

Το 100% Hotel Show, που διεξάγεται από  αποτελεί το νέο boutique εκθεσιακό event με απόλυτη εξειδίκευση στην ξενοδοχειακή και τουριστική αγορά. Βασισμένο σε διεθνή εκθεσιακά πρότυπα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να εγγραφούν ηλεκτρονικά και να αναβαθμίσουν την εμπειρία της επίσκεψής τους. Η εγγραφή είναι απλή και ο επισκέπτης αποκτά αυτόματα το Badge εισόδου του, ενώ δίνεται η δυνατότητα δικτύωσης με τους εκθέτες του 100% Hotel Show.

Για την καλύτερη ενημέρωση των επισκεπτών, αλλά και τη δυναμική προβολή των εκθετών, δίνεται έμφαση στην ολοκληρωμένη παρουσίασή τους μέσω των ειδικών Exhibitors Profile Pages. Τα δυναμικά προφίλ των εκθετών δίνουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις συμμετέχουσες εταιρείες στο 100% Hotel Show, διευκολύνοντας τον επισκέπτη να οργανώσει αποτελεσματικότερα το πρόγραμμά του.

Τέλος, οι ξενοδόχοι και επαγγελματίες τουρισμού συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα και τις εξελίξεις του 100% Hotel Show μέσω της  εβδομαδιαίας υπηρεσίας Newsletter του θεσμού. Η ειδική ομάδα του 100% Hotel Show, επιλέγει προσεκτικά τα θέματα που προβάλλονται, “στήνοντας” μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των επισκεπτών και της έκθεσης. Έμφαση θα δοθεί στην προϊοντική παρουσίαση, παρέχοντας στους επισκέπτες χρήσιμες πληροφορίες για τις εταιρείες που πρόκειται να συναντήσουν στην έκθεση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024