Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Η Marketing Greece αποκαλύπτει στους Γάλλους μια εναλλακτική τουριστική Ελλάδα

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Δεκέμβριος 2014, 09:23

Πάνω από 40 Γάλλοι δημοσιογράφοι και bloggers ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις που επικρατούν στον ελληνικό τουρισμό, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στην γαστρονομία και των δραστηριοτήτων καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, όπως η πεζοπορία, η ιστιοπλοΐα και ο αγροτουρισμός.


Μια διαφορετική εικόνα της Ελλάδας παρουσιάστηκε στα γαλλικά Μέσα κατά τη διάρκεια ενός διήμερου εκδηλώσεων στο Παρίσι, που διοργάνωσε η Marketing Greece, στις 3 και 4 Δεκεμβρίου.

Με στόχο την προσέλκυση νέων τμημάτων αγοράς, η Marketing Greece παρουσίασε εκτός από την γνωστή και αγαπημένη Ελλάδα των Γάλλων, μία νέα και δελεαστική εικόνα της χώρας μας στην οποία τονίστηκε η πλούσια ποικιλομορφία κι αυθεντικότητά της ως τουριστικός προορισμός.

“Η Ελλάδα είναι γεμάτη από νέους προορισμούς, για να καλύψει την ανάγκη της αναζήτησης νέων αυθεντικών εμπειριών, για όσους αναζητούν λιγότερο διάσημους προορισμούς. Μη ψάχνετε αλλού για αναδυόμενους προορισμούς. Ανακαλύψτε τους μέσα στην Ελλάδα που γνωρίζετε και αγαπάτε επί δεκαετίες”, τόνισε ο κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, γενικός διευθυντής της Marketing Greece, ενώ εστίασε στην ανάδειξη του αστικού τουρισμού της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Οι Γάλλοι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις που επικρατούν στον ελληνικό τουρισμό, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στην γαστρονομία και των αναρίθμητων δραστηριοτήτων καθ’όλη τη διάρκεια του έτους όπως η πεζοπορία, η ιστιοπλοΐα και ο αγροτουρισμός. Ως αποτέλεσμα των συναντήσεων, σχεδιάζεται η υλοποίηση μιας σειράς βιωματικών δημοσιογραφικών αποστολών της νέας πρότασης της Ελλάδας, με σημαντικά μέσα ενώ προγραμματίζονται ειδικές καμπάνιες για τη γαλλική αγορά.

Ο κ. Πάρσαλης τέλος τόνισε: “Η αγάπη των Γάλλων για την Ελλάδα έχει ιστορία κι αποτελεί ευκαιρία για την Ελλάδα και το τουριστικό της προϊόν. Η εικόνα, ωστόσο, που έχουν οι Γάλλοι για τη χώρα μας, δεν έχει αλλάξει εδώ και δεκαετίες. Είναι στόχος μας στη Marketing Greece να αποκαλύψουμε στους Γάλλους φίλους μας, μία Ελλάδα που δεν γνωρίζουν. Με τον πλούτο εμπειριών που οι προορισμοί μας έχουν να προσφέρουν απλόχερα, είναι μία χώρα που ταιριάζει τέλεια στην αντίληψη των Γάλλων για τις αυθεντικές διακοπές. Στόχος μας είναι να γίνει η Ελλάδα και πάλι της μόδας στη Γαλλία”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top